provided significant-high quality custom authoring companies since company’s creation order custom essay facilitating you to definitely accessibility discounted unique essay formulating professional services

ICANSEE е един от най-известните вносители на камери и професионални системи за видеонаблюдение в Румъния. Основана през 2005 г., компанията открива онлайн магазина си в българия 2014г. Ние от Ай Кен Си ООД сме горди, че сме обхванали цялата гама от камери за видеонаблюдение и непрекъснато подобряваме качеството и цената на нашите продукти. Така сме достигнали в момента портфолио от хиляди клиенти в Румъния и чужбина, както физически, така и юридически лица.

Ние сме горди, че работим само с най-качествените камери и това ни прави най-добри. Ние се адаптираме към технологичните промени и внасяме не само най-добрите системи в страната, а също и най-актуалните.

Ние сме различни от другите онлайн магазини, поради следните предимства, които ние носим на нашите клиенти:

  1. Ние предлагаме безплатни технически консултации персонализирани според нуждите на всеки клиент, предоставяни от лицензирани инженери, специализирани в системите за сигурност. Винаги има функции, които могат да имат по-голямо значение в превенцията на престъпността и внимателното наблюдение на обекта.
  2. Като един от най-големите вносители, ние от Ай Кен Си ООД предлагаме широка гама от продукти и безплатна доставка за поръчки над 500 лева без ДДС във всички градове, в цялата страна.
  3. Всички наши продукти имат стандарти на ЕИО и са тествани, както от производителя, така и от нашия екип за изпитване и проверка.
  4. Сервизирането се извършва от фирмата в нашите помещения от екип от професионалисти в най-кратък срок.
  5. Ние даваме гаранция от 12 месеца, но тя може да бъде удължена до 3 години.
  6. В момента има над 10 000 доволни клиенти като броя повторно закупили е над 90%.
  7. Семейството на ICANSEE в момента има над 7500 членове на Facebook и благодарение на тях, ние сме в крак с последните новини в областта на технологиите.

Имате 7 причини да купите от Ай Кен Си ООД, нещо повече, ние обещаваме, че искаме да предложим най-добрите системи за видеонаблюдение, най-подходящи за вашите нужди и разбира се най-важното – на възможно най-ниска цена.

Инвестициите в система за видеонаблюдение са често заради неприятен инцидент. Система за видеонаблюдение трябва да е предпазна мярка и, а не резултат от такъв инцидент.
Когато си купите система за наблюдение намалява риска от такова събитие!

Не чакайте това да се случи, купете си камери сега!