ICSRE безжична SPEED DOME камера

ICSRE безжична SPEED DOME камера

Сравни

229лв. без ДДС

Описание на продукта:

Визуализация през деня и през нощта


Спиид Доме моделите ICSRE, представляват ИП/безжични камери и са идеални за използване на открито, защото предоставят видимост на цялото пространство ~ 360 градусов надзор. Денем камерите заснеманемат цвятно, а през нощта, поради спектърът на инфрачервената светлина, изображението става черно-бяло.

 night-vision-vs-day

 35_IR_2

  Нощно виждане до 20м


22-та инфрачервени светодиодиода са достатъчни, за максимален обхват от ~ 20м. С тези камери можете успешно да контролира широк периметър с радиус до 20 метра. Диодите светват автоматично и не изисква настройки. Това става благодарение на сензор които ги включва при преминаване през слабоосветена зона.

Резолюция и светлочувствителни сензори


За да с траини, камерите използват висока технология, която ги прави по-надеждни във времето и съответно по-качествени. Фотоматрицата на всички модели ICSRE е CMOS 1/3 „, което означава, отчетливи изображения при дневна светлина и през нощта. Резолюциите на модела варират между 0.3MP и 2 MP.

Благодарение на вградения в корпуса двигател, тези камери могат да се въртят на 360 градуса и до ~ 90 градуса вертикално и хоризонтално. Функция с голяма употреба при която и да е камера, поради големия контрол върху желаната наблюдение зона, който позволява.

 ccd-uri

 ics-splash-icsre

Корпус и дизайн


Корпусът е вандалоустойчив, от открит тип, което означава, че е устойчив на удари, атмосферни влияния и прах с IP66 защитен фактор.

 

Не е нужно да се притеснявате за кабелите в случай на силен дъжд, те са интегрирани в стойката на камерата, което предотвратява проникването на влага.

 Навсякъде, по всяко време


IP Безжичните камери се признават за това, че са изключително практични, защото са като самостоятелна система, която изисква само интернет и ток, за да видите на живо на вашия компютър или директно чрез интернет по статичен IP адрес картината. Може да се свърже към мрежово устройство за видеозапис (NVR), разбира се, с цел събиране на данни от наблюдението, но не зависят от него, за да работят.

 internet-kameri-video-nabliudenie

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „ICSRE безжична SPEED DOME камера“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Sale!

ICSLV камери с варифокален

Дневна и нощна визуализация Моделът ICSLV е невероятно полезен за всеки желаещ наблюдение на по големи разстояния с отличното...

119лв. 115лв. без ДДС

ICSRW-48 безжична камера

  Визуализация през деня и нощта Камерите модел ICSRW са най-подходящи за открити пространства. Като безжични те се нуждаят...

199лв. без ДДС