ICSMV-40HD, Full HD 1080p камера

ICSMV-40HD, Full HD 1080p камера

Сравни

189лв. без ДДС

Код: ICSMV-40HD Категории: , ,

Описание на продукта:

Цветна Камера HD-SDI


 

HD-SDI камера, идеална за наблюдение по време на деня и нощта независимо от метеорологичните условия.

 night-vision-vs-day-1

 35_IR_2

Нощно виждане


Нощно виждане до 40 метра, идеално за нощно време. Благодарение на инфрачервения филтър, снимките се възпроизвеждат ясни за един миг, когато камерата липса на светлина върху периметъра, с помощта на датчик, прикрепен към светодиодите.

Светлочувствителен сензор/ Фотоматрица


Фотоматрица на PANASONIC тип CMOS, осигурява отлична резолюция на изображението – 1080p, най-високата резолюция на Външна камера за наблюдение.

Обективът на камерата може да се регулира на шестнадесетични стойности, между 2.8 и 12 mm, така че можете да регулирате зрителния ъгъла спрямо вашите предпочитания, в зависимост от целта на надзор.

Тази камера има екранното меню, с което можете да настроите изображението в зависимост от много неща, и можете да направите до 8Х оптично увеличение.

 ccd-uri
ICSS Корпус и дизайн


Камерата има IP66 защитен фактор, което означава, че е водоустойчива и устойчива на атмосферни влияния, а също и на прах. Тя разполага с добре капсулирана стойка, която предпазва и захранващите кабели и сигнала преминаващ през тях. В допълнение, регулируем сеник и противоотразително стъкло правят записа през лятото незасегнати от блясъка на слънчевата светлина.

Навсякъда, по всяко време


Този модел е част от гамата HD-SDI, HD-SDI, защото тази технология може да се свързва само към системи, съвместими с тези камери за запис. По принцип HD-SDI означава цифров пренос по аналогови кабели, така производителността е на картина в Full HD, в сравнение с TV линии резолюцията на аналоговите камери. И тези камери могат да се видят в интернет с помощта на статичен IP адрес и съвместима система за записване. Можете да я настроите, така че, да виждате камерите навсякъде по света само с достъп до този ИП адрес, било то от телефон, таблет или компютър.

 internet-kameri-video-nabliudenie

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „ICSMV-40HD, Full HD 1080p камера“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Sale!

ICS трафик камера

Дневна и нощна визуализация Камерата за видеонаблюдение е специално проектирана за видимост през деня и нощта. През нощта тя...

319лв. 299лв. без ДДС

ICSXL-120 камера 80м нощно виждане

  Дневна и нощна визуализация Камера за дълги разстояния, идеална за наблюдение през нощта и деня. Перфектна за хора...

149лв. без ДДС