ICSXL-120 камера 80м нощно виждане

ICSXL-120 камера 80м нощно виждане

Сравни

149лв. без ДДС

Описание на продукта:

 

Дневна и нощна визуализация


Камера за дълги разстояния, идеална за наблюдение през нощта и деня. Перфектна за хора които искат да улавят детайли на големи разстояни наблюдавайки открити пространства.

 night-vision-vs-day-1

35_IR_2

 4 Големи ИЧ диода


Светодиоди са добри за покриване на големи площи при наблюдение от по-големи разстояния през нощта. Тяхното действие се активира само през нощта или когато няма достатъчно светлина в периметъра, чрез активиране от светлочувствителен сензор. Много полезна добавка за зимата е вътрешното отопление в корпуса, което означава, че инфрачервените светодиоди ще могат да загреят по-бързо, за безпроблемно изображение.

Фотоматрица


Разполага с най-добрия сензор за външно наблюдение, предлагайки безупречни снимки с разделителна способност от 1200 линии и бърз пренос на данните.

12мм-ошичт обектив предлага зрителен ъгъл от около 30-40 градуса, което означава, на които ще виждате подробности от разстояние 70 до 80 м.

 ccd-uri

 XLsplash

Корпус и дизайн


Здрав метален корпус устойчив на влага и прах, който се инсталира лесно. Фактор ИП66 защита и сертификат ЕИО като доказателство за надеждността на продукта. Стойката на камерата е част от комплекта и идва безплатно с дюбелите и винтовете нужни за инсталация. Камерата се регулира от стойката нагоре-надолу, наляво-надясно.

Навсякъде, по всяко време


Камерата може да предава на аналогова записваща система и да гледате запис на данните или живата картина по интернет. Връзката с вашето имущество когато сте далеч от него ви дава спокойствие и ви информира за случващото се в дома или работното място.

 internet-kameri-video-nabliudenie

 

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „ICSXL-120 камера 80м нощно виждане“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

ICSS-100A AHD камера

Цветна Камера AHD Външна камера тип AHD (Аналогова Висока Резолюция) е идеални за перфектна чистота на образа в реално...

69лв. без ДДС

ICSRE безжична SPEED DOME камера

Визуализация през деня и през нощта Спиид Доме моделите ICSRE, представляват ИП/безжични камери и са идеални за използване на...

229лв. без ДДС