ICSPIR-скрита-камера-детектор

ICSPIR камера скрита в сензор

Сравни

59лв. без ДДС

Описание на продукта:

 

Фотоматрица / светлочувствителен сензор


Скритите камери в датчици, изключително трудно се откриват без инфрачервени светодиоди които да ги издават. Те работят като фалшиви датчици за движение, които са предназначени само за видеонаблюдение на вътрешното помещение. Скритите в сензори модели PIR ICANSEE са с 2 вида резолюция: 420 ТВ линии и 500 ТВ линии и големина на сензора 1/3″ SONY от тип CCD. Изображение, което е достатъчно, за да можете да видите точно това, което се случва в областта под надзор. Стенопеичния тип камера е с процеп с размер на игла – 3,7mm, осигуряващ зрителен ъгъл от приблизително 70 градуса.

 ccd-uri

PIR-draw-500x500_0

Корпус и дизайн


Дискретен модел с малък, пластмасов корпус, надежден, за вътрешни пространства. Камерата идва с вградена скоба за прикрепяне, плюс стикер за по-точно позициониране. Също така всички необходими инсталационни винтове и дюбели са безплатни и пристигат заедно в пакета.

Устойчивост на висока влажност на въздуха до 90% и висока температура 50 градуса С.

 Навсякъде, по всяко време


Въпреки че са затворени в сензор за движение можете да гледате картината от камерите в интернет, след като ги свържете със система за видео запис. Системата за наблюдение, прави всичко за вас, предлагайки многобройни възможности за конфигуриране. Можете да добавите колко камери искате и каква камера искате. Всичко зависи от вашите нужди и предпочитания!

 internet-kameri-video-nabliudenie

 

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „ICSPIR камера скрита в сензор“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Sale!

Варифокална Камера ICSAV-HD2400, HD-SDI, Фотоматрица SONY, Full HD 1080p, IR CUT, 36IR, 30M, 8 X Зуум, OSD

Видимост: ден и нощ HD-SDI технологията позволява видимост с изключително качество през нощта и през деня. Записите са цветни...

169лв. 139лв. без ДДС
Sale!

Камера ICSA-HD2400, HD-SDI, Фотоматрица SONY, Full HD 1080p, IR CUT, 24IR, 3,6mm, 20M, 8 X Zoom, OSD

Видимост през деня и нощта HD-SDI технологията предоставя видимост в изключително качество през нощта и през деня. Записите през...

139лв. 109лв. без ДДС