КАМЕРИ

Показване на 1–9 от 66 резултата

Камерите за наблюдение са чудесен начин да гарантирате сигурността на вашия дом или на работното място. Освен, че ви предоставят видео кадри на всички събития, които се случват в и около наблюдавания обект, предлаганите от Ай Кен Си камери за наблюдение също така могат да възпрат потенциални престъпници само със своето присъствие.

Ай Кен Си ООД предлага широка гама от охранителни камери, подходящи за всеки бюджет. При нас ще намерите най-качествените HD камери за видеонаблюдение с множество полезни функции, IP и безжични камери, както и различни модели за вътрешно и външно наблюдение.

Когато са свързани с предлаганите от Icansee.bg DVR устройства, всички наши камери за наблюдение могат да бъдат достъпни от всяка точка през вашия смартфон, таблет или настолен компютър. По този начин вие спокойно можете да проверите какво се случва във вашия дом или просто да наблюдавате своя персонал по време на работа, където и да сте.

Камерите за видеонаблюдение са задължителна небходимост за всеки дом или офис. Независимо от вида на къщата или апартамента, в който живеете, не можете да се чувствате достатъчно сигурно без поне една охранителна камера.

Защитете дома или бизнеса си с камери за наблюдение от Ай Кен Си ООД. Свържете се с нас на телефон 0896 705 785 и ще получите професионални съвети и полезна информация при избора на камера за видео наблюдение.

[searchandfilter fields=“product_cat, product_tag“ types=“checkbox“]