DVR HD-CVI CLEAR, видеорекордер 4 канала видео и 1 аудио

DVR HD-CVI CLEAR, видеорекордер 4 канала видео и 1 аудио

Сравни

149лв. без ДДС

Код: ICS-HDCLEAR4 Категории: , , , ,

Описание на продукта:

ICS-CLEAR HD-CVI DVR 4 канала видео, 1 канал аудио – за HD-CVI и IP ONVIF камери

Записващото устройство модел ICS-CLEAR HD-CVI е с най-добрата резплюция на пазара, за запис не на живо: Full HD 48fps – 1080p и HD 720p резолюция на запис в реално време с 25fps за всеки канал в реално време, 1280х720 пиксела (PAL). ICANSEE e марка предоставяща продукти със съотношение качество-цена идеално за всеки, който оценява качеството на истинската му стойност. Препоръчваме ви да използвате този модел, заедно с цялата гама от CVI HD камери за максимално качество. В пакетът на DVR-ът влизат и софтуер и мишка, БЕЗПЛАТНО!

* Hard Disk не е включена в цената на продукта,

720pDigital960p-1080p-hd HD резолюция за безупречно качество


ICS-HD-CLEAR предоставя запис в идеален формат с резолюция 720p – 1280х720 пиксела в РЕАЛНО ВРЕМЕ, което означава, че получавате картина в HD резолюция. Тази резолюция ви позволява да записвате HD-CVI камери, които позволяват аналогов безжичен цифров пренос на сигнала. Системата може да улавя и записва Full HD 1080p резолюция при 48fps, но само извън реално време.

Хибриден DVR: едновременен преглед на CVI и HD-IP камери


Този DVR е хибриден, защото с негова помощ можете да видите HD камери и от различен вид: CVI и IP едновременно. Видеорекордерът може лесно да се настрои и има специална функция за търсене на IP камери с ONVIF стандарт.

 hibrid-hd-cvi
Разделяне на екрана за по-лесен достъп


Чрез монитор, свързан към CLEAR HD-CVI DVR-ът или чрез интернет връзка, можете да гледате в реално време видеокамерите или записаните кадри. Записи в реално време могат да се видят на Internet Explorer. След като инсталирате софтуера, този модел ви позволява да гледате видекадрите в различни формати: картина в картината (PIP), екран разделен на 4 – QUAD или пълна.

 SOFT-DD
 monitor-laptop-mobil-300 Визуализация на смартфон, таблет, лаптоп или PC, от всяка точка на света


Независимо дали сте на екскурзия в чужбина или у дома, винаги можете да надзиравате вашия бизнес чрез мобилно устройство (смартфон, лаптоп или таблет). DVR-ът позволява пренос на данни чрез операционни системи OS (iPhone, IPAD, IPOD), Android, Windows Mobile, Symbian, BlackBerry.

Запис при засичане на движение, чрез програма ефективно и бързо


Можете да записвате по много начини в зависимост от вашите нужди. DVR-ът може да започнете да записва, когато засече движение, и в същото време, може да изпрати съобщение по електронната поща с изображения, заснети от събитието. Тези функции са много полезни и помагат да спестите място на твърдия си диск. Можете да настроите DVR-ът за заснемане на изображения на график съгласно предварително определен график за всеки ден поотделно, например понеделник, от 11 ч до 19.00, и вторник от 12:00 до 20:00 часа.

 detekciq-na-dvijenie-300
 DVR-icanse-vizualizaciq Преглед на монитор и TV едновременно чрез VGA / HDMI


Този модел DVR има много възможности за свързване на устройства за възпроизвеждане на картината, като например монитори, чрез VGA и HDMI изходи. Аудио и видео предаване се прави само чрез HDMI връзката. Можете да превключвате между двете, а можете и да ги гледате едновременно, DVR не зависи от тях.

Препоръчителни браузъри за гледане онлайн


Визуализация в интернет или в локалната мрежа се извършва директно във вашият интернет браузър. Той трябва да е Internet Explorer и да има инсталирано приложение за Active-X, тогава наблюдение може да се извърши директно. Влизате чрез потребителско име и парола.

 Copy_of_internet-explorer-300
 suvmestim-s-windows2-300 Съвместим с всички версии на Windows


CLEAR CVI-HD модел-ът е съвместим с операционната система Windows, било то XP или Windows 8. Той е лесен за инсталиране и използването му е изключително приятно.

БЕЗПЛАТЕН и лесен софтуер за управление и визуализация


DVR -ът има собствен софтуер за гледане и промяна на записи на данните, включен в компактдиска и е без заплащане. Използвйки този софтуер можете да видите на същия екран няколко системи за наблюдение в една локация или на различни места.

 bezplaten-software-videonabliudenie
 dvr-icansee-videonavliudenie-mobilen-300 Аларма по имейл


DVR HD-CVI CLEAR ICS може да изпрати имейл предупреждение към предварително зададен адрес при засичане на движение наблюдаваното пространство. Ако вратата е отворена през деня или през нощта, ще получите имейл със снимки от събитието което е засечено за да занете дали има нуждае от допълнително внимание.

Архивиране на данни лесно и ефективно


Възможно е да се направят копия на данните, заснети от DVR ър за допълнителна сигурност, чрез USB 2.0 порт. Алтернативно, системата може да изпраща данни чрез FTP (File Transfer Protocol) към сървър или на място, определено от администратора. По този начин, можете да бъдете сигурни, че имате достъп до данните, дори ако на твърдия диск те се изтрият или повредят.

 Stocare-FTP-300
 H264-RO-300 Най-добрата видеокомпресия която се предлага


Моделът ICS-HD-CVI CLEAR има най-модерната видео компресия налична в момента – H264. Тази компресия позволява максимално качество на записите, които да заемат по-малко място на вашия твърд диск. Много по-малко в сравнение с други формати, които имат и по-ниско качество на видеото (MPEG-4, MPEG-2).

Поддръжка на множество потребители за един DVR


DVR-HD-CLEAR ICS ви позволява да зададете различни видове достъп на всеки потребител. Можете да зададете на потребителите пълен – гледане, изтриване, изменение или гледане; или частичен – само потребителски права. Достъпът на всеки потребител е на базата на потребителско име и парола, които администраторът може да промени по всяко време.

 acces-useri88-300
 43455-4C-300 Съвместим с всички смарт телефони


Модели мобилни платформи поддържани от този DVR са: Android, Symbian, Blackberry, Windows, iPhone. Инсталирате приложението и настройвате DVR-ът така че да можете да гледате камерите онлайн, където и да сте.

Визуализация на камерите по 3G интернет


Ако не разполагате с интернет у дома, или сте навън с вашият лаптоп, можете да се свържете и чрез мобилен 3G USB стик. Този модел DVR не зависи непременно от високоскоростен интернет за предаване на записаните данни.

 3g-videonabliudeni-gsm-300
 zapis-pregled-videonabliudenie-300 Няколко действия наведнъж 


Тъй като ICANSEE предлага качествени HD DVR-и те имат способността да вършат няколко неща едновременно. Mожете да гледате записания материал на компютър или монитор, докато друг човек в друга страна преглежда записи, докато същевременно чрез таблета или смартфон, през системата правите снимки, гледайки случващото се на живо.

Надеждно, безопасно и спокойно навсякъде, по всяко време


Този модел HD дигитално записващо устройство е всичко, което ви трябва за една високо качествена система за видеонаблюдение. В последствие можете да изберете най-качествените камери на пазара, получавайки максимална сигурност и минимално притеснение.

 videonabliudenie-na-vakanciq

 

БЕЗПЛАТНА ТЕХНИЧЕСКА ПОДДРЪЖКА

Ако имате въпроси, моля свържете се с нас на един от телефоните ни

 

КУПЕТЕ СЕГА!

 

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „DVR HD-CVI CLEAR, видеорекордер 4 канала видео и 1 аудио“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *