NVR ICS-Bright V2, мрежов видеорекордер за 16 IP камери с меню на Български

NVR ICS-Bright V2, мрежов видеорекордер за 16 IP камери с меню на Български

Сравни

439лв. без ДДС

Код: NVR-WB-16 Категории: , , ,

Описание на продукта:

NVR ICS-Bright V2 16 канала видео, с меню на Български!

Network Video Recorder система за записване на IP камери могат да се използват с 16 IP камери или IP / Wireless ONVIF технология. При моделът ICSbright V2 16 видео канали могат да записват 1080p Full HD качество на всеки канал, най-добрия съществуващ NVR на пазара, най-доброто качество / цена / производителност. Съдържа същите функции като нормалнен DVR, като единствената разлика е, че се предвижда статично IP за потребители, които искат да видят камери на техния мобилен телефон от друго място, извън дома. Други предимства: HDMI изход, подобрено предаване на данни по интернет, детекция на движение, H.264 компресия (за да спестите място на вашия твърд диск), мишка, захранващ адаптер и софтуер включени безплатно.

* Hard Disk не е включен в цената
** Съвместим ONVIF

 

 

1080p-fullhd Резолюция Full HD / всеки канал


 

Резолюцията 1920X1080 или 1080p е чудесна за всеки тип конфигурация на система за наблюдение, тъй като ще предложи най-добрите записи и качеството. Ще имате възможността да виждате фини детайли, независимо от времето на деня или нощта.

Разделяне на екрана


Както с DVRи мрежовите видеорекордери са в състояние да споделят екрана по няколко начина. Тази функция е много важно, защото ще можете да видите няколко камери едновременно, като по този начин следите множество зони на наблюдение.

PIP: Картина в картината
QUAD: Преглед на всички камери за видеонаблюдение едновременно (до 16)
Complete: Преглед на избрана камера на цял екран

SOFT-DD
monitor-laptop-mobil-300 Визуализация на смартфон, таблет, лаптоп и PC


Тъй като е с фиксирано/статично IP, можете да се свържете от компютър, таблет или дори смартфон. Достъпът е директно от браузъра след въвеждането на IP адрес, вашето потребителско име и парола.

Запис при детекция на движение


NVR-ът може да записва при засичане на движение, за да спестите време и електроенергия. Лесно е да се настрои от лесен за употреба меню на NVR-ът.

Можете да настроите чувствителността на движение на софтуера за да няма неприятни изненади или фалшива тревога.
detekciq-na-dvijenie-300
BOX-PC_TV-NVR Възпроизвеждане на монитор и телевизор по едно и също време


 

Тъй като има HDMI и VGA изходи, можете да свържете компютърен монитор и телевизор с HDMI вход. Тези портове ще осигуряват картина на живо и достъп до менюто на NVR-ът.

 

Препоръчителен браузър за гледане


 

Можете да използвате всяка версия на Internet Explorer, за да наблюдава на живо от камерите. Важно е да има плъгин инсталиран Active X за да работи NVR софтуерът. Свързването на NVR към IP адрес става като пишете директно в браузъра, както при въвеждане на нормален интернет адрес.

Copy_of_internet-explorer-300
suvmestim-s-windows2-300 Съвместим с Windows


 

Мрежовия видеорекордер е съвместим с всички версии на Windows. Не е препоръчително да се инсталира на други платформи, за да не се затруднява визуализацията от камерите за видеонаблюдение.

Безплатен софтуер за визуализация


CMS софтуер на NVR-ът идва с него и той е безплатен. Можете да правите настройки през него, от гледането камерите до тяхното управление. Също така, ако имате камера с PTZ функция, можете да маневрирате камерата директно със софтуера. Камерите се движат с мишката нагоре, надолу или наляво, надясно.

bezplaten-software-videonabliudenie
dvr-icansee-videonavliudenie-mobilen-300 Аларма от NVR директно към E-mail


Тъй като това е последно поколение NVR може да предложи нужните сигурност и спокойствие, плюс увереността, че сте избрали един качествен продукт, който предпазва вашия дом или бизнес по най-ефективния и ефикасен начин. Пряко по електронната поща сигнал се праща само когато НРВ е настроен на засичане на движение. Ако устройството е засекло движение, то ще изпрати снимки от камерите по имейл съобщения.

Архивиране и запазване на данните


NVR ICSBlack Box 16 е модел, който има 2 порта за бързо съхранение и извличане на данни (USB 2.0), и предлага възможността да направите резервно копие на всеки FTP сървър. Това е много полезно, ако някой съботира устройството, за да се избегне загубата на данни от камерите и да се хване извършителя.

 

H264-RO-300 Най-добрата компресия за DVR/NVR


 

Отлична компресия за максимално качествени записи. Качеството на видеото е много по-добро благодарение на H.264 компресия, което помага и за спестяване на място на твърдия диск.

Потребителски достъп


В случай, че сте на почивка и не искате да седите ден след ден гледайки мобилния телефон, за да видите какво се случва у дома, най-доброто решение е да се позволи достъп на други потребители, на които имате доверие. Те могат да имат различни разрешения за работа със системата в зависимост от вашите предпочитания и може да има различни акаунти и пароли за всеки.

acces-useri88-300
43455-4C-300 Съвместимост с мобилни платформи


NVR платформи се поддържат от Android, Windows Mobile, Blackberry, iPhone, Symbian и т.н.

След като се инсталира NVR-ът ще бъдете изправени пред въпроса: Как да виждам камерите от мобилния? Записи на живо могат да бъдат наблюдавани директно от безплатни приложения за NVR-и, които могат да бъдат открити на всеки онлайн магазин за апликации. Достъпът е същото, с потребителско име и парола.

Визуализация по 3G интернет


 

Ако не разполагате с безжичен интернет, за да се свържете с NVR-ът, свързването директно от мобилния ви телефон не е проблем. Връзката по 3G мобилния интернет е също толкова добра. Mожете да избирате между високо и по-ниско качестено предаване в зависимост от желание.

3g-videonabliudeni-gsm-300
multitasknvr Изпълняване на едновременни действия


NVR е в състояние да изпълнява едновременно няколко команди без проблеми. Ако се гледате камерите на вашия компютър, друг човек може да ги гледа, на смартфон или таблет. Можете да записвате или преглеждате някои запис и същевременно можете да съхранявате на USB стик, данните които ви интересува.

 

Безопасност и сигурност, винаги, навсякаде


 

NVR е един от най-добрите изобретения на пазара. Тои ви дава пълния пакет защита на дома и бизнеса непрекъснато за да се уверите, че всичко е наред, където и да сте.

videonabliudenie-na-vakanciq

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „NVR ICS-Bright V2, мрежов видеорекордер за 16 IP камери с меню на Български“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *