Алармени системи

sirena-exterior-s1203-750x750_0

ICS интериорна сирена S1203

tastatura-alarma-750x750_0

LED клавиатура 8 Zone ICS-1555

PIR-ALARMA-750x750_0

PIR детектор

apelator-telefonic-750x750_0

TEL2 ICS телефонно обаждане

Подсказка

Аларма комуникатори

Показване на 1–9 от 25 резултата

Вътрешна или външна алармена система за завършване на цялостната защита на вашият дом или бизнес. Продуктите могат да се конфигурират, така че можете да добавите още PIR (пасивни инфрачервени датчици / за засичане на движение), и да инсталирате магнитни контакти с необходима дължина на кабелите. Всички продукти са качествени, внимателно подбрани въз основа на тяхното представяне.

Компоненти на алармената система

Системите за охранна сигнализация се използват за да предотвратят, непозволени прониквания и съдържат в техните съставни системи съответното предупредителни и спомагателни съоръжения. Всяка система и дори алармена сирена е много полезен за вашия дом или бизнес, тъй като ви дава допълнително спокойствие, когато си тръгнете. Много по-ефективна е от куче пазач, което може да бъде повлияно или наранено много по-лесно. Можете да конфигурирате потребителски комплект, така че да имате всичко необходимо, за една по-ефективна система.

Тази статия е предназначена именно за да помогне в това отношение, тъй като е важно да се знае, всеки компонент, така че можете да ви е ясно, дали имате нужда от него или не.

Системите за видеонаблюдение ICANSEE ползват собствени DVRs (дигитални видеозаписващи устройства), съвместими с алармените системи, така че можете да получите цялата охранителна система, съчетана с нашите мощни системи за видеонаблюдение.

ЦЕНТРАЛЕН ПАНЕЛ

Първият компонент, най-важен от цялата система против кражби, е централния панел, „мозъка“ на системата, този, който дава команди за включването на алармата, когато засече движение с PIR сензорите, например в магазините и при всички случаи, настройки и информация за опаковането за обстоен преглед. Алармата може да бъде предизвикана от централния панел при оптичен и / или звуков сигнал, можете да изпрати съобщение до охранително звено или чрез номер до мобилен телефон.

КЛАВИАТУРИ

Клавиатурата се използва за контрол на цялата система и помага да я настроите: включвате / изключвате, можете да намерите информация, можете да прегледате минали събития и т.н. клавиатурите могат да бъдат от няколко типа: LED, LCD или Touch Screen.

ДИСТАНЦИОННО УПРАВЛЕНИЕ

Дистанционните при алармените системи не са задължителни и са предназначени специално за безжични системи срещу крадци. Посредством тях можете да включите или изключите от разстояние системата чрез едно натискане на бутон или да ги използвате като мобилен бутон за паника.

СИРЕНИ

Сирените са три вида: интериорни, екстериорни или вандалоустойчиви. Специално са адаптирани за външна или вътрешна среда. Защитени са от опити за саботаж чрез рязане на кабелите, благодарение на сигнална лампа и звукова система. Алармите могат да работят заедно, или поотделно.

сирени от Ай Кен Си ООД

АКУМУЛАТОРИ

Ако някой се опитва да прекъсне системата от източника на захранване, акумулатора на алармената система ще я поддържа в перфектно състояние. Той се използва за централния панел, сирените и други устройства, които изискват електроенергийно захранване.

КОМУНИКАЦИЯ

Комуникатори се използват основно за предаване на съобщения към станцията за мониторинг или към номер на мобилен телефон. Комуникаторите могат да предава данни по няколко начина: телефонни линии, GSM или GPRS / Интернет / мрежа за данни.

МОДУЛИ

Ако искате, можете да разширите системата си с още PIR датчици, така че те да разширят сферите или програмируемите изходи.

PIR детектори за движение

Те се използват за откриване на движение в периметъра, който наблюдавате с PIR детектора. Чувствителността може да се настрои, за да няма фалшиви аларми в случай на домашни любимци. PIR детекторите са най-често използваните устройства за алармени системи, като са и най-ефективни.
pir детектори от Ай Кен Си ООД

МАГНИТНИ КОНТАКТИ

Те се използват за врати и прозорци с два компонента, един фиксиран и един мобилен. Фиксирания магнитен контакт е прикрепен към рамката на прозореца или вратата, а мобилния към другата част от тях, така че когато се разделят един от друг да задейства алармата. Тези детектори, не осигуряват 100% защита, защото може да се счупи стъклото, за да се влезе през него. Няма стъкло сензор които да прекъсване и алармата няма да се стартира.
магнитни контакти от Ай Кен Си ООД

ДЕТЕКТОРИ ЗА СЧУПЕНО СТЪКЛО

Те се използват за откриване на счупено стъкло. Те могат да са по-ефективни в комбинация с магнитни контакти, тъй като предоставя пълна безопасност и при отваряне на прозорци.

ДЕТЕКТОРИ ЗА УДАРИ / ВИБРАЦИИ

Те се използват главно за банкомати или сейфове за засичане на силни удари, причинени от вандализъм.

ПАНИК БУТОНИ И ПЕДАЛИ

Използват се най-често в банковата система или в публични институции. Често, паник бутоните или педали генерират тиха аларма след натискането, която трябва да алармира съответната охранителна станция.

БАРИЕРИ С ИНФРАЧЕРВЕНИ ЛЪЧИ И МИКРОВЪЛНИ

Може би сте виждали във филмите тези бариери, които излъчват светлина невидима за човешкото око и да очертават определена област. Те се срещат често в музеи или места, които изискват високо ниво на сигурност, където са инсталирани и охранителни камери .

КАБЕЛИ

Кабелите за системи за сигурност са специално проектирани, с минимален диаметър от 22 мм сечение и екранировка за премахване на смущенията, които могат да възникнат, при употреба по различни причини. Те се предлагат на ролки 50 или 100 метра.

ICANSEE предлагат охранителни алармени системи с най-добро съотношение качество / цена / производителност в България! Продуктите могат да бъдат конфигурирани да отговарят на специфични нужди при упражняване на надзор над периметъра.