ICSA вандалоустойчива куполна камера

ICSA вандалоустойчива куполна камера

Сравни

40лв. без ДДС

Код: ICSA Категории: ,

Описание на продукта:

Дневна и нощна видимост


Всички модели представляват идеални решение за визуализация на закрити порстранства както през деня, така и през нощта благодарение на инфрачервените светодиоди.

night-vision-vs-day-1

 35_IR_2   Нощно виждане


Тази инфрачервена светлина, генерирана от 24 светодиода, невидими за човешкото око може да освети през нощта наблюдаваната зона и дапредостави много добра яснота в черно и бяло, до около 20 метра.

В 24 LED инфрачервени диода осигурява нощна видимост от 15-20 метра.

Фотоматрица


Антивандал камерите са идеалното решение за създаване на вътрешна система за наблюдение. Можете да избирате между няколко типа TV резолюция и сензори за изображения CCD, 420 ТВ линии до 1200 телевизионни линии, графични изпълнение датчици CMOS или CCD SONY.

 ccd-uri
 anti-vandal-kamera Корпус и дизайнБлагодарение на здравата, добре проектирана и интуитивна за инсталация кутия, можете да поставите камерата навсякъде на стената или тавана. Камерите за видеонаблюдение на ICANSEE също могат да стоят по различни начини, нагласяйки се надолу, наляво или надясно. Камерите са тествани в завода, за да бъдат по-подходящ за всяка система за наблюдение и да бъдат устойчиви на влага, като по този начин са ертифицирани по ЕИО IP66 защитен стандарт.Освен, че имате необходимитедюбели и винтове за прикрепяне към стена, включени безплатно в пакета, получавате лепенка, която се прикрепя директно към всяка повърхност и покасва точките за захващане.
Навсякъде, по всяко време


Започвайки с тези камери можете да забравите тревогата и да се радвате на живота навсякъде и по всяко време, както закупите цялата система. Камерите са само малка част от системата, но с тяхна помощ можете да преглеждате записи на живо, използвайки таблета, телефона, персоналния компютър или лаптоп за преглед. Те са изключително лесни за настройка към интернет и не изискват много време.

 internet-kameri-video-nabliudenie

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „ICSA вандалоустойчива куполна камера“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Sale!

AHD Камера ICSXL-A1000, Резолюция HD 720p, IR CUT, 4 Големи ИЧ диода, Обектив 12mm, Нощна видимост 80M, Екранно меню

ICSXL AHD-A1000 Камера   AHD камерата предоставя чудесна възможност за тези, които искат екстра качество да добра цена. Технологии...

149лв. 109лв. без ДДС
Sale!

HD-CVI Камера ICSM-C2000, Full HD 1080p, 2.1MP, IR филтър, 48 IR, Обектив 3,6mm, Обхват 40M

Цветна HD-CVI камера Външната CVI-HD камера е идеална за безупречна яснота на изображението в реално време. CVI технология може...

135лв. 99лв. без ДДС