ICS-SPY202 мини камера

ICS-SPY202 мини камера

Сравни

69лв. без ДДС

Код: ICS-SPY202 Категории: ,

Описание на продукта

http://pennypalmerphotography.com/stella-blues-cafe-closes/ Най-добрият модел за мини камера за  http://tutupuoanemusic.com/favicon.ico наблюдение под прикритие! С размер от само 15 mm, тази камера може лесно да бъде скрита във всеки обект. Дава възможност да се записва видео, но аудио и микрофон също могат добавени нейна помощ можете да гледате например, помещения където служителите работят с пари, за да сте сигурен, че те наистина си вършат работата.

Buy Adipex Canada Отлично качество на ниска цена!


http://smallvalleymilling.com/product-category/view-by-mill-type/bread-flour/?filter_grain=wheat Идеалът за тайно наблюдение на най-добра цена. Много малка камера с мини микрофон, който може да бъде скрит в предмет или дори фалшива стена. Като една много малка камера (само 15x15mm) може лесно да се използва за скрито наблюдение. Тя може лесно да се скрие всеки обект, дори фалшива стена (като картина среда), защото имитира винт и ще бъде невъзможно да се открие от всеки преминаващ в близост до нея.

http://iconnect2all.com/the-natural-nurse-and-dr-z-sacred-geometry-and-energy-healing-102312-october-23-2012/ Този продукт е с 12 месеца гаранция с възможност за удължаване на гаранцията до 36 месеца.

 garanciq-kameri-12-24
 icansee-mini-kamera Нощно снимане и и нфрачервни светодиоди


Buy Valium Tablets Online  

Generic Ambien Cost At Walmart За да виждате през нощта ще се нуждаете от допълнителна светлина за заснемане на изображения, защото този модел не разполага с http://brinkersjewelers.com/engagement-bridal/simon-g/?guid=15509 инфрачервени светодиоди.

http://wdwparkhoppers.com/tag/disney-christmas/  

Светлочувствителен сензор/ Фотоматрица и Обектив на камерата


http://disneyparkspodcast.com/tag/jason-segel/feed/ Може да покрие една стая от около 40 кв.м. Предоставя зрителен ъгъл от 70-80 градуса, предоставен от фиксиран обектив 3,7мм от стенопеичен тип (като карфица).

http://pioneerdays.com/ping-g15-irons-sale-12-28-2190353s/ http://jimolivermusic.com/wp-json/oembed/1.0/embed?url=https://jimolivermusic.com/about-jim-oliver Фотоматрица на една от най-малките мини камери е с отлична резолюция от 600 TV линии на SONY тип CCD на сензора за изображения, позволяващ преглеждане на ясни изображения с много добро качество.

 

 mini-kamera-ics
 mini-kamera-stotinka http://iconnect2all.com/stone-selection/ Мини корпус с приятен и практичен дизайн


Скритата камера е с корпус толкова малък че може да се сравни по големина със стотинка. Много практичния и хитър дизайн ви позволява да следите това което ви интересува.

http://jimolivermusic.com/format/cd-dvd-package?orderby=price Изработена е от лек метал, който предлага добри защитни компоненти отвътре. Има три жака: видео, аудио, плюс микрофон.

http://tutupuoanemusic.com/scores/ http://disneyparkspodcast.com/disney-parks-podcast-show-57-magic-bands-d23-events-disney-golf-and-more/ Навсякъдe, по всяко време


http://brinkersjewelers.com/products/14kt-rose-gold-heart-diamond-pendant/ За да бъде разгледана на ЖИВО камерата трябва да бъде свързана с мини монитор или монитор на компютър, но ако искате да заснемете тази дългосрочна записи, имате нужда от система за видеозапис, с която можете да постигнете това. Предимството на това решение е, че можете да видите на вашия мобилен телефон мини камерата в интернет от всяка точка на света.

 internet-kameri-video-nabliudenie

Оставете първи отзив за “ICS-SPY202 мини камера”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

http://wdwparkhoppers.com/?s=Star Wars Weekend

Buy Strong Phentermine

Order Xanax Canada