Вътрешни КАМЕРИ

Показване на 1–9 от 16 резултата

Каква трябва да бъде система за видеонаблюдение , първа в списъка ви за пазаруване?

Къщата, в която живеете, е едно от най-важните и най-ценни неща в живота ви. В нея се отпускате, обядвате с любимите си хора, планирате бъдеще и т.н. В такъв случай, защо все още не са я защитили? Запазете мира и спокойствието на вас и скъпите за вас хора непокътнати.
Кражбите могат да се правят, когато отиде пазаруването в супермаркета следобяд или 02:00 през ноща, така че защо да не ви поставите във вашия списък за пазаруване система за видеонаблюдение и да елиминирате този проблем?

Цялостна система за наблюдение от Ай Кен Си ООД, има не само благоприятен ефект върху вашата сигурност и спокойствие, но може също така да има решаваща роля за сплашване на онези, които са опасни за вашето имущество. Това е тествано, доказано и гарантирано от нас и нашите клиенти.
Дори и да се наеме детегледачка или някой, който да се грижи за къщата, докато сте далеч, рискувате всичко, което имате. Дори ако имате най-голямо доверие в тези хора, трябва да се вземат предпазни мерки, за да нямате неприятности и вие и вашите близки да знаете че вашия дом ще бъде в безопасност. Инсталираната система за наблюдение с безжични или IP камери ви го осигурява. Позволява ви да бъдете в контакт с това, което се случва, когато искате и където искате! Тя е тази полза и затова днес системите за видеонаблюдение са толкова популярни закупуване. В допълнение те имат по-голяма достъпност от до преди няколко години и могат да бъдат намерени почти навсякъде.
Голямото разнообразие от системи за наблюдение на пазара, не трябва да ви плаши. Доста лесно е да се избере подходящ за вас система за наблюдение, трябва да помислите за четири основни неща:
1. Мястото, което искате да бъде наблюдавано (вътрешно и външно)

2. Разстоянието на пространството от камерите и яснотата на картината

3. Преглед и съхраняване на компютъра на директно улавяните кадри чрез платка или HDD DVR , позволяващи дистанционно гледане на вашия мобилен телефон, таблет или лаптоп

4. Качество на системата за наблюдение зависи от нейните компоненти – по-голяма надеждност във времето с добри компоненти.

Мястото където искате да поставите камери за видеонаблюдение определя от какво точно имате нужда. Например, ако вътрешното пространство е влажно се нуждаете от устойчиви на влага и атмосферни условия камери с метален корпус, който има защитен фактор IP66. Сред тези камери са анти-вандалските куполни камери. Ако мястото е доста малъко по размер, ще имате нужда от камера с малък зрителен ъгъл (~ 80 градуса).
Разстоянието също е важно, тъй като то определя яснотата на картината през нощта предавана от камерата. Колкото повече и по-големи инфрачервени светодиоди имате, на толкова по-голямо разстояние можете да видите. Така че, ако имате една малка стая, камера с до 24 инфрачервени диода е достатъчна.

Видеоплатка или DVR за записване на картината? Ако изберете видеоплатка ще ви е необходим компютър, който винаги да бъде включен, ден и нощ. Ако изберете DVR, ситуацията е различна, той може да пести енергия чрез използването на режими за засичане на движението. Дигиталното видеозаписващо устройство може да съхранява директно на твърдия диск в него или онлайн. В допълнение имате достъп където и да сте, чрез вашия мобилен телефон, таблет, лаптоп или PC.
Надеждността е най-важното при избора на система за видеонаблюдение, тъй като тя позволява да се спести време и пари! Едно нещо надеждно през времето е качествено. ICANSEE – Камери за видеонаблюдение ви предоставят тези системи за видеонаблюдение в отлично отношение цена / качество отлично.

След като си зададете всички тези въпроси можете да се обадите на всеки от консултантите в магазина за камери за видеонаблюдение и веднага ще ви направим оферта на базата на вашите нужди. Нашият отдел за консултиране и продажби е отворен от понеделник до петък от 9 до 18. Вие сте добре дошли!