Външни КАМЕРИ

Показване на 1–9 от 34 резултата

Buy Lorazepam Online Nz

Външните охранителни камери, в момента са сред най-широко използваните камери за видеонаблюдение. Всички модели камери с марката ICANSEE от Ай Кен Си ООД, се предлагат с комплект за външен монтаж.

http://wdwparkhoppers.com/tag/gm-conference-room-and-training-center/ Те изпълняват различни задачи при наблюдението както на домове, така и на офиси, банки и други институции. Употребата на външни камери за видеонаблюдение варира, в зависимост от няколко фактора, като например:

http://brinkersjewelers.com/engagement-rings/simon-g/?guid=16531
  • Резолюцията. Тя се измерва в TV линии, т.е. колкото е по-висока резолюцията, толкова повече ТВ линии възпроизвежда камерата и предоставя по-детайлно и качествено изображение от аналоговите камери. Стойностите на резолюцията започват от 420 и достигат максимална стойност от 700 ТВ линии (960H – 960 хоризонтални пиксела).
  • Фотоматрица или светлочувствителен сензор CCD. ICANSEE предлага висококачествени фотоматрици SHARP и SONY, като разликите между тях са минимални.
  • Обектив на камерата. Различните обективи имат стойност от 2.8 до 22мм.
  • LED’s IR (инфрачервени светодиоди. С тяхна помощ камерата може да вижда през нощта. Инфра червените диоди са различни при различните камери и в зависимост от техния брой и големина, камерата може да вижда от 30 до 100м.

Buy Phentermine Safely Online В зависимост от стойността на обектива камерите за външно наблюдение могат да бъдат два вида:

http://wdwparkhoppers.com/tag/kingdom-keepers/feed/
  • Камери за периметъра. Това са камери, притежаващи 3.6мм обектив и предлагат видимост на сравнително малко разстояние. Този недостатък се компенсира от факта, че зрителният ъгъл е доста широк и осигурява добър мониторинг на периметъра. Тъй като те обикновено имат малки лещи и около 36 ИЧ светодиода, те най-често се използват за видеонаблюдение в районите в близост до магазини или домове.
  • Камери за дълги разстояния. Те са оборудвани с варифокален обектив или обектив, който може да достига и надвишава 12мм. Камерите с варифокален обектив позволяват на потребителя да коригира стойността, според своите нужди. Фокусната стойност при този тип камери може да бъде между 2.8 – 16мм. С тези лещи може да се променя ъгълът на гледане, фокусът и чистотата на изображението, според разстоянието. Този тип камери се използват при видеонаблюдение на разстояние по-голямо от 30м и са подходящи за индустриални зони и при нужда от покриване на голям периметър.

Значение на CCD и CMOS:

Buy Diazepam Cheap Online Uk Както вече знаете светлочувствителните сензори при камерите за видеонаблюдение са CCD или CMOS. И двете технологии започват своето развитие през 60-те години на миналия век и тяхната задача е да превръщат светлината в електрони. Начинът им на действие е различен и всеки от тях има различни предимства и недостатъци при сходни резолюции:

http://iconnect2all.com/product/cube-octahedron-w-amethyst-sterling-silver-pendant/

Buy Adipex For Cheap Online • CCD сензорите произвеждат по-качествена картина, с по-малко шум при аналоговите модели. Те консумират повече електричество, но са по-усъвършенствана и утвърдена технология.

http://pioneerdays.com/rock-dance-friday/

CMOS сензорите възпроизвеждат повече шум и са с по-ниска светлочувствителност, но за сметка на това консумират по-малко ел. енергия. Обикновените сензори имат проблем и с ‘’rolling shutter ‘’ ефекта при заснемане на бързо движещи се обекти, тъй като тяхната технология снима кадрите на части, а не изцяло, както CCD технологията. Фотоматриците CMOS се развиват бързо и имат потенциал да изпреварят CCD матриците. При HD моделите камери за видеонаблюдение CMOS матриците са достигнали нивото на CCD матриците и са масово утвърдени, тъй като са по-евтини и енергийно ефективни.

http://jimolivermusic.com/custom-music-sessions/cart.html Много важен аспект при външните камери е размерът на сензора, който може да бъде ¼ или 1/3 инча. При избор на ¼’’ фотоматрица, зрителният ъгъл ще има максимална ширина от 76-78 градуса, докато при 1/3’’ сензор ще имате максимален ъгъл от 88-90 градуса.

Ефективност на външните инфрачервени камери

http://smallvalleymilling.com/product-category/grain/?filter_milling=whole-flour За да получите най-доброто наблюдение от Вашите камери за външно наблюдение трябва да се информирате за техния сензор за изображение, броя ТВ линии, колко инфра червени светодиода ползват и т.н.

Buy Soma Herbal Smoke При по-голям брой IR светодиоди, монтирани на камерата, моделът позволява да виждате на по-голямо разстояние нощем, например IP камера с 24 ИЧ светодиода осигурява нощно виждане около 15-20м.

Видимостта през нощта се изчислява и в зависимост от обектива на камерата. С камера с 3.6мм обектив не можете да виждате на разстояние от 50м, дори ако светодиодите имат мощност от 50м видимост. В този случай обективът е този, който намалява ефективността на камерата.

Ето защо е важно да бъдете много внимателни при избора на камери . Обикновено камери, оборудвани с варифокален обектив имат най-малко 42 ИЧ светодиода, като понякога достигат до 100.

Order Xanax Canada Когато решите да закупите система за външно наблюдение проучете внимателно информацията и направете сравнение между няколко модела, така ще можете да изберете най-подходящата система за Вашите цели.

След като се спрете на система, трябва да изберете къде ще бъдат монтирани камерите. Важно е да бъдат уточнени зоните, които искате да наблюдавате, за да не останат ъгли, които камерите не покриват.

http://disneyparkspodcast.com/page/94/ Предназначението на видеонаблюдението е да предотврати вреда и ако имате правилно монтирани камери това ще разколебае крадците от самото начало.

В повечето случаи външните камери се монтират на входа, в близост до прозорец, в двора или на всяко място, където да се наблюдават точките, представляващи интерес за крадците.
Изображенията, заснети през нощта ще бъдат черно-бели, докато заснетото през деня ще има цветно изображение. Ако лещата, монтирана в камерата разполага с изкуствена светлина, то Вие ще можете да виждате цветно, дори заснетото през нощта.

http://clarkesystems.com/tips-info/index.asp Инфрачервените диоди на камерата се включват, когато сензорът за светлина отчете преминаване на критичен минимум, принуждавайки камерата да записва в инфрачервения спектър.

Ambien Generic Price Walmart Външните камери за видеонаблюдение, предлагани от ICANSEE са с високо качество и гарантират спокойствие и сигурност. След като закупите система за видеонаблюдение ще се почувствате по-защитени, дори когато не сте на мястото, което е ценно за Вас.