ICSR-IP100 HD IP камера

ICSR-IP100 HD IP камера

Сравни

139лв. без ДДС

Код: ICSR-IP100 Категории: ,

Описание на продукта:

Дневна и нощна видимост


Камерата модел ICSR-IP100 е цветна камера с HD резолюция 1 МП – 720п. Резолюция идеална за ИП технологията. Благодарение на инфрачервените светодиоди камерата има ясно изображение в черно-бяло през нощта.

 night-vision-vs-day-1

 35_IR_2

36 Инфрачервни Светодиода


На короната на камерата, заобикалящи лещата, се намират светодиодите нужни за нощното виждане на камерата за видеонаблюдение. 36-те светодиода се включват от сензор, веднага щом светлината в наблюдавания периметър падне под определено равнище нужно за ясна картина.

Светлочувствителен сензор/ Фотоматрица


Светлочувствителния сензор снимки на този модел е марка OmniVision тип CMOS 1/4 “ и предлага качествени кадри в 1 MP – 720p резолюция на дневна светлина, с чиято помощ можете да разграничите подробности до ~ 30 метра.

 

 ccd-uri
 ICSS Корпус и дизайн


Камерата модел ICSR-IP100 е една здрава и подходяща за външни условия. Съз защитен фактор IP66, камерата за видеонаблюдение успешно издържа на висока влажност, прах и силна струя вода. Сеника на обектива на камерата е включена в пакета и може да се регулира напред или назад в зависимост от посоката, от която пече слънце, така че да не пречи на видеото.

Навсякъда, по всяко време


IP технологията можете да излъчва картината от камерите директно по интернет, без да е необходимо да закупите видеозаписващо устройство. Има и предимство че се захранва по Ethernet/ мрежовия кабел. Камерата е самостоятелна и се нуждае и от компютър за да бъде гледана картина на живо, но за да улови записи, ще ви е необходим NVR – система за запис, специфична за IP камери.

 internet-kameri-video-nabliudenie

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „ICSR-IP100 HD IP камера“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *