Sale!
ICSMV-IP2000, Full HD 2MP AMBARELLA, Варифокален обектив 2,8-12 mm, IR CUT, Нощна видимост 40m, ONVIF

ICSMV-IP2000, Full HD 2MP AMBARELLA, Варифокален обектив 2,8-12 mm, IR CUT, Нощна видимост 40m, ONVIF

Сравни

229лв. 189лв. без ДДС

Описание на продукта:

Дневна и нощна видимост


С IP камерата IC SMV-IP, има нощна видимост в режим Full HD с помощта на модерна технология, специално разработена за IP камери. Картината през нощта ще се преобразува от цветно изображение в черно-бяло изображение, тъй като тя има собствени инфрачервени светодиоди.

night-vision-vs-day-1

35_IR_2

Нощна видимост


 

Инфрачервени светодиоди, 42 на брой, осигуряват нощната видимост до около 40 метра. Камерата е идеална за всяко открито пространство, особено защото се задейства автоматично при слаба осветеност на откриване на наблюдавания периметър.

IP камери, представени са в съответствие с NVR, който поддържа ONVIF протокол.

Светлочувствителен сензор/ Фотоматрица


Сензора за изображение, който позволява предаването на данни към система за запис или монитор, е разработен от AMBARELLA със значително подобрена технология, предоставяща отлични изображения.

Резолюцията е 2MP Full HD 1080p т.е. максимално качество за отличен видеонаблюдение.

Camera е варифокален обектив тип, което означава, че можете да регулирате обектива се фокусират по-близо или по-далеч между 2,8-12mm стойности, за по-добра визуализация на целта, която искате да упражнява надзор.

ccd-uri
ICSS Корпус и дизайн


Бял корпус устойчив на атмосферни условия. Камерата издържа на ниски температури от -10 градуса минимум и жеги до 50 градуса. Монтажът и е лесен и може да бъде поставена навсякъде отвън, с необходимите за инсталиране винтове и дюбели, безплатно включени в комплекта.

Навсякъда, по всяко време


IP технологията позволява да гледате картина от камерите в Интернет, без да е необходимо да закупите специална система за видеозапис. Също така камерите се захранват през същия кабел с който са свързани към интернет. Камерата може да се нарече самостоятелна, защото тя не зависи от NVR за да предава в интернет картината си. Устройствата за видеозапис са само за съхранение на дългосрочни записи. Преглед в реално време може да се извърши, като камерите се свържат директно към монитор или направо през онлайн на ИП адреса на този модел.

internet-kameri-video-nabliudenie