Sale!
ICSM IP камера, Full HD, Фиксиран обектив 8mm, IR филтър, нощно виждане 40m, ONVIF

ICSM IP камера, Full HD, Фиксиран обектив 8mm, IR филтър, нощно виждане 40m, ONVIF

Сравни

189лв. 149лв. без ДДС

Код: ICSM-IP 8MM Категории: ,

Описание на продукта:

Дневна и нощна видимост


С IP камера IP-ICSM можете да виждате през деня и нощта в пълна HD резолюция, чрез помощта на модерна технология специално разработена за IP камери. Картината през нощта ще се преобразува от цветно изображение в черно-бяло изображение, тъй като камерата разполата със инфрачервени светодиоди.

night-vision-vs-day-1

35_IR_2

Нощна видимост


 

Инфрачервени светодиоди, 42 на брой, осигуряват нощната видимост до около 40 метра. Камерата е идеална за всяко открито пространство, особено защото се задейства автоматично при слаба осветеност  на откриване на наблюдавания периметър.

IP камери, представени са в съответствие с NVR, който поддържа ONVIF протокол.

Светлочувствителен сензор/ ФотоматрицаФотоматрицата позволява предаването на данни на IP система за записване или преглед. Светлочувствителният сензор може да бъде SONY CMOS (ICSM-IP2000 модел) или AMBARELLA (ICSM-Ip3000 модел).

Резолюцията е 2MP Full HD, т.е. 1080p (модел ICSM-IP2000) или 3-мегапикселова Full HD (модел ICSM-Ip3000), най-добрата резолюция за професионално ниво видеонаблюдение.

Обективът на камерата е фиксирана, 8mm, което означава, че имате видимост под ъгъл от около 43 градуса към желаната цел.

ccd-uri
ICSS Корпус и дизайн


Бял корпус устойчив на атмосферни условия. Камерата издържа на ниски температури от -10 градуса минимум и жеги до 50 градуса. Монтажът и е лесен и може да бъде поставена навсякъде отвън, с необходимите за инсталиране винтове и дюбели, безплатно включени в комплекта.

Навсякъда, по всяко време


IP технологията позволява да гледате картина от камерите в Интернет, без да е необходимо да закупите специална система за видеозапис. Също така камерите се захранват през същия кабел с който са свързани към интернет. Камерата може да се нарече самостоятелна, защото тя не зависи от NVR за да предава в интернет картината си. Устройствата за видеозапис са само за съхранение на дългосрочни записи. Преглед в реално време може да се извърши, като камерите се свържат директно към монитор или направо през онлайн на ИП адреса на този модел.

internet-kameri-video-nabliudenie