ICSFE20-60W безжична камера

ICSFE20-60W безжична камера

Сравни

139лв. без ДДС

Изчерпан

Код: ICSFE20-60W Категории: ,

Описание на продукта:

Дневна и нощна видимост


 

Камерата модел ICSFE20-60W е цветна IP безжична камера. Резолюцията и от 0.3 MP е идеална за ИП технологията. Инфрачервените светодиоди на камерата спомагат за отчетливо изображение през нощта в черно-бяло .

 night-vision-vs-day-1

 35_IR_2

36 Инфрачервни Светодиода


36-те светодиода отговарят за нощната видимост. Благодарение на сензор за светлината които следи осветеността на периметъра, диодите се включват за да има винаги ясна картина.

Светлочувствителен сензор/ Фотоматрица


0.3MP CMOS сензор и резолюция достатъчно на надзор от деня и нощта, които позволяват да разграничите подробности до ~ 30 метра.

Обективът на камерата е фиксирана с големина 3,6mm, което означава, че ще имате зрителен ъгъл от 80 градуса.

 

 ccd-uri
 ICSS Корпус и дизайн


Камерата модел ICSFE20-60W е здрава и издържлива на метеорологични условия. Със защитен фактор IP66, камерата за видеонаблюдение няма проблем при висока влажност, прах или дъжд. Козирката с която е оборудвана камерата се регулира напред/назад за да пази обектива от ярките лъчи на слънцето.

Навсякъда, по всяко време


IP технологията можете да излъчва картината от камерите директно по интернет, без да е необходимо да закупите видеозаписващо устройство. Има и предимство че се захранва по Ethernet/ мрежовия кабел. Камерата е самостоятелна и се нуждае и от компютър за да бъде гледана картина на живо, но за да улови записи, ще ви е необходим NVR – система за запис, специфична за IP камери.

 internet-kameri-video-nabliudenie

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „ICSFE20-60W безжична камера“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *