ICSFE20-60W безжична камера

ICSFE20-60W безжична камера

Сравни

Cheapest Zolpidem Online Изчерпан

Код: ICSFE20-60W Категории: ,

Описание на продукта

http://wdwparkhoppers.com/tag/carson-van-osten/ Дневна и нощна видимост


Buy Cheap Alprazolam Online  

http://disneyparkspodcast.com/disney-parks-podcast-show-239/ Камерата модел ICSFE20-60W е цветна IP безжична камера. Резолюцията и от 0.3 MP е идеална за ИП технологията. Инфрачервените светодиоди на камерата спомагат за отчетливо изображение през нощта в черно-бяло .

 night-vision-vs-day-1

 35_IR_2

http://brinkersjewelers.com/4-must-knows-buying-diamond/ 36 Инфрачервни Светодиода


Cheap Phentermine Online Pharmacy 36-те светодиода отговарят за нощната видимост. Благодарение на сензор за светлината които следи осветеността на периметъра, диодите се включват за да има винаги ясна картина.

Светлочувствителен сензор/ Фотоматрица


0.3MP CMOS сензор и резолюция достатъчно на надзор от деня и нощта, които позволяват да разграничите подробности до ~ 30 метра.

Order Phentermine Usa Order Phentermine Usa Обективът на камерата е фиксирана с големина 3,6mm, което означава, че ще имате зрителен ъгъл от 80 градуса.

 

 ccd-uri
 ICSS Buy Xanax Cod Корпус и дизайн


http://iconnect2all.com/author/admin/feed/ Камерата модел ICSFE20-60W е здрава и издържлива на метеорологични условия. Със защитен фактор IP66, Buy Phentermine Hydrochloride камерата за видеонаблюдение няма проблем при висока влажност, прах или дъжд. Козирката с която е оборудвана камерата се регулира напред/назад за да пази обектива от ярките лъчи на слънцето.

http://pennypalmerphotography.com/tag/photographer-for-weddings/ Buy Valium Paypal Навсякъда, по всяко време


Buy Valium Cambodia http://jeremywrichter.com/2017/12/18/misrepresentations-life-insurance-application/?share=linkedin IP технологията можете да излъчва картината от камерите директно по интернет, без да е необходимо да закупите видеозаписващо устройство. Има и предимство че се захранва по Ethernet/ мрежовия кабел. Камерата е самостоятелна и се нуждае и от компютър за да бъде гледана картина на живо, но за да улови записи, ще ви е необходим NVR – система за запис, специфична за Buy Roche Valium Uk IP камери.

 internet-kameri-video-nabliudenie

Оставете първи отзив за “ICSFE20-60W безжична камера”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Buy Valium In Bangkok

http://clarkesystems.com/products

Buy Xanax Uk Reddit

http://disneyparkspodcast.com/tag/disney/page/3/

Buy Soma Online Usa

http://pennypalmerphotography.com/hawaiian-paddle-sports/

http://iconnect2all.com/product/giza-pyramid-giant-form-5-connectors/