Sale!
ics-ri1000ip-b-750x750_0

ICS-RI1000WIPS IP-Wireless, PT, Ротативна, Резолюция HD 720p, Микрофон, IR CUT, Нощна видимост 10m, запис на карта

Сравни

249лв. 169лв. без ДДС

Описание на продукта:

icsriwips-sistema1

Безжична Вътрешна Ротативна  IP камера


Нашият модел ICS-RI1000WIPS е идеален за вътрешна видеонаблщдение. преглед можете да правите както денем (цветно) така и нощем (в черно/бяло).

opisanie-hd-720p

day-night-icsriw

Нощна видимост


 

Наблщдение е възможно и през нощта до около 10 метра с помощта на 11 инфрачервени светодиоди.

Светодиодите имат способността да се стартира автоматично, когато светлинен сензор засиче недостатъчно светлина в периметъра на наблюдение.

Инфрачервените светлини излъчвани от светодиоди не се виждат от човешкото око, така че камерата може да остане незабелязана.

Светлочувствителен сензор с резолюция 720 p


Тази камера е част от ICANSEE IP Wireless гамата, и е един от най-популярните модели с модерен сензор и резолюция 720p/ HD-качество, специално 1280x720px или 1 MP.

В качеството си на ротационното камера, тя може да се контролира и движи от мобилен телефон наляво – надясно или нагоре – надолу. Зрителният ъгъл е около 80 градуса, а въртенето може да се направи при 355 ° хоризонтално и 120 ° вертикално.

ccd-uri
wireless-icsriw Съхранение на HD запис на SD карта


Камерата поддържа карта за дългосрочно съхранение на запис, върху микро карта тип TF. Картите с различен капацитет ще ви помогнат да съхраните данни за определен период от време:

С една 34GB карта ще има максимум 15 дни от непрекъснати записи;
С една 64GB карта ще има максимум 30 дни от непрекъснати записи;
– С един 128GB карта ще има максимум 60 дни на непрекъснат запис.

Камерата не идва с картата, тя трябва да се закупи отделно.

Вградени микрофон и тонколони


Можете да общуват с всеки който е на мястото където е разположена камерата чрез софтуерно приложение. Това ви позволява да поддържате връзка с близките си, където и да сте. Приложението можете да изтеглите от всеки магазин за приложения (било то за iPhone или Android), чрез сканиране на QR кода чрез фотоапарата на смартфона или ръчно.

P2P технологията облак ви улеснява, като чрез нея няма нужда от пренасочване на порт.

2-way-icsriw
senzor-usa-camera БЕЗПЛАТЕН безжичен магнитен сензор за врата


В комплекта БЕЗПЛАТНО получавате: CD, ръководство, дюбели и винтове, монтажна стойка към таван или стена, захранване, магнитен сензор, пач кабел и безжичен магнитен контакт за врати.

Само чрез закупуване на такова устройство, можете да трансформирате дома си в интелигентен дом.

Това е най-лесният начин за защита на вашия дом и неговия монтаж не изисква никакви усилия.

Съвместим с ONVIF NVR-и


Безжична IP камера е съвместима с гамата NVR-и / NVS-и на ICANSEE, работещи с протокол ONVIF.

Предимството е, че NVR-ът може да съхранява данни за по-дълъг период от време (в зависимост от избрания капацитет на твърдия диск). Също така могат да се направят по-специфични настройки от менюто на NVR-а. Съхранените данни автоматично ще се презаписват на твърдия диск, когато достигнат максималният капацитет, в сравнение с TF карта, където ще трябва да се изтриват старите данни когато се запълни, за да се записва отново.

За да видите изображение от всяка точка на света, не е задължително да притежавате NVR, камерата може да излъчва на живо, директно по мобилен телефон, таблет или компютър, навсякъде по света чрез интегриран статичен IP адрес.

internet-kameri-video-nabliudenie

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „ICS-RI1000WIPS IP-Wireless, PT, Ротативна, Резолюция HD 720p, Микрофон, IR CUT, Нощна видимост 10m, запис на карта“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *