IP и Безжични камери

Показване на 1–9 от 23 резултата

Buy Xanax 2Mg Canada Добре дошли в категорията за ип камери за видеонаблюдение, предлагани от нашият онлайн магазин. Тук сме се постарали да подберем топ предложенията, с които разполагаме. При нас ще намерите огромно разнообразие от безжични камери на ниски цени, предлагащи безпрекословно качество и бърз начин на работа.

Безжични камери за видеонаблюдение от Ай Кен Си ООД

 

Buy Xanax 0.5 Различните видове предлагани от нас са:

Order Valium From Uk
  • PTZ означава панорама (наклон) увеличение;
  • PAN камери – въртене от ляво надясно на 360 градуса;
  • TILT – наклон нагоре и надолу на 180 градуса;
  • Безжични ZOOM – увеличение на зоната, която ни интересува. Оптичното увеличение е до 10 пъти.
  • Всички функции на охранителните Buy Xanax 0.5 ip камери се контолират автоматично, от разстояние.

http://iconnect2all.com/comments/feed/  

Как работят нашите безжични камери

Buy Alprazolam Pills Online безжични камери от Ай Кен Си ООД Работата на повечето безжични и ip камери за видеонаблюдение е с 200 градуса в секунда, 480 TV линии и сензор SONY CCD, осигуряващи изключително качество на картината както през деня, така и през нощта.

http://iconnect2all.com/products/iconnect/activations/

Buy Xanax Australia Въпреки, че няма инфрачервена подсветка, безжичната ip камера наистина дава видимост през нощта, като усилва изкуствено съществуващата светлина (висока светочувствителност 0.001 Lux Low)

Get Cheap Xanax Online

Buy Xanax Craigslist С този тип ip камера може да се извършва видеонаблюдение през интернет, чрез всеки браузер: Internet Explorer, Safari, Firefox и през всеки мобилен телефон или таблет, директно в браузъра: Iphone, Android, BlackBerry, Windows Mobile и др., създадени специално за мобилен стрийминг.

Доколко устойчиви са предлаганите от Icansee IP камери

IP камери Icansee Този модел IP камера за видеонаблюдение е устойчива на атмосферни влияния и влага. Тя отговаря на стандарт IP 66-влагозащитен, разполагащ с отопление и вентилация.

http://brinkersjewelers.com/love/?utm_source=courier and press

http://jeremywrichter.com/post-sitemap.xml Този модел безжични камери имат специален вход за микрофон при аудио наблюдение. Към тях могат да бъдат монтирани говорители за предаване на аудиосигнал към мястото, където са монтирани – двупосочна аудиовръзка.
Предлаганите IP камери за наблюдение не се нуждаят от DVR или компютър, за да функционират. Те просто се включват към съществуващата мрежа, което ги прави 100% функционални.

Buy Adipex 37.5 Online

Препоръчваме Ви тази камера, като една от най-добрите въртящи се ( Speed Dome) ip камери на изключително ниска цена.

Кои са най-добрите IP камери за видеонаблюдение?

Cheap Xanax Overnight Отговорът е: зависи. Зависи от това какво искате да правите. Има много различни видове безжични камери за видео наблюдение с различни характеристики и цени. Първо трябва да определим тяхното предназначение, и едва тогава можем да разгледаме функциите на желаните IP камери, за да разберем в каква степен отговаря на изискванията ни.
На какво трябва да обърнем внимание: резолюция, обектив, ниска чувствителност към светлина, широк динамичен обхват, за външен или вътрешен монтаж, специални функции като двупосочна аудио и I/O връзки, и не на последно място – цени. Например, IP камера, която гледа към входната врата е много по-различна от камера, която се използва за видеонаблюдение на живо какво се случва на паркинга пред дома ви. Ще ви бъдат нужни безжични камери за видеонаблюдение с по-висока резолюция, за да наблюдавате паркинга, в сравнение с наблюдението на една врата.
Не забравяйте – системата за безжично или IP видео наблюдение се състои от повече от една камера. Тя също така включва система за запис на видео и компютър, така че когато и да избираме камера, трябва вземем под внимание какви видео рекордери поддържат избраните безжични камери.
Не се колебайте, а се свържете с екипа на Icansee.bg, и ние ще Ви помогнем да изберете точната IP камера за Вашите нужди!