IP и Безжични камери

Показване на 1–9 от 23 резултата

Добре дошли в категорията за ип камери за видеонаблюдение, предлагани от нашият онлайн магазин. Тук сме се постарали да подберем топ предложенията, с които разполагаме. При нас ще намерите огромно разнообразие от безжични камери на ниски цени, предлагащи безпрекословно качество и бърз начин на работа.

Безжични камери за видеонаблюдение от Ай Кен Си ООД

 

Различните видове предлагани от нас са:

  • PTZ означава панорама (наклон) увеличение;
  • PAN камери – въртене от ляво надясно на 360 градуса;
  • TILT – наклон нагоре и надолу на 180 градуса;
  • Безжични ZOOM – увеличение на зоната, която ни интересува. Оптичното увеличение е до 10 пъти.
  • Всички функции на охранителните ip камери се контолират автоматично, от разстояние.

 

Как работят нашите безжични камери

безжични камери от Ай Кен Си ООД Работата на повечето безжични и ip камери за видеонаблюдение е с 200 градуса в секунда, 480 TV линии и сензор SONY CCD, осигуряващи изключително качество на картината както през деня, така и през нощта.

Въпреки, че няма инфрачервена подсветка, безжичната ip камера наистина дава видимост през нощта, като усилва изкуствено съществуващата светлина (висока светочувствителност 0.001 Lux Low)

С този тип ip камера може да се извършва видеонаблюдение през интернет, чрез всеки браузер: Internet Explorer, Safari, Firefox и през всеки мобилен телефон или таблет, директно в браузъра: Iphone, Android, BlackBerry, Windows Mobile и др., създадени специално за мобилен стрийминг.

Доколко устойчиви са предлаганите от Icansee IP камери

IP камери Icansee Този модел IP камера за видеонаблюдение е устойчива на атмосферни влияния и влага. Тя отговаря на стандарт IP 66-влагозащитен, разполагащ с отопление и вентилация.

Този модел безжични камери имат специален вход за микрофон при аудио наблюдение. Към тях могат да бъдат монтирани говорители за предаване на аудиосигнал към мястото, където са монтирани – двупосочна аудиовръзка.
Предлаганите IP камери за наблюдение не се нуждаят от DVR или компютър, за да функционират. Те просто се включват към съществуващата мрежа, което ги прави 100% функционални.

Препоръчваме Ви тази камера, като една от най-добрите въртящи се ( Speed Dome) ip камери на изключително ниска цена.

Кои са най-добрите IP камери за видеонаблюдение?

Отговорът е: зависи. Зависи от това какво искате да правите. Има много различни видове безжични камери за видео наблюдение с различни характеристики и цени. Първо трябва да определим тяхното предназначение, и едва тогава можем да разгледаме функциите на желаните IP камери, за да разберем в каква степен отговаря на изискванията ни.
На какво трябва да обърнем внимание: резолюция, обектив, ниска чувствителност към светлина, широк динамичен обхват, за външен или вътрешен монтаж, специални функции като двупосочна аудио и I/O връзки, и не на последно място – цени. Например, IP камера, която гледа към входната врата е много по-различна от камера, която се използва за видеонаблюдение на живо какво се случва на паркинга пред дома ви. Ще ви бъдат нужни безжични камери за видеонаблюдение с по-висока резолюция, за да наблюдавате паркинга, в сравнение с наблюдението на една врата.
Не забравяйте – системата за безжично или IP видео наблюдение се състои от повече от една камера. Тя също така включва система за запис на видео и компютър, така че когато и да избираме камера, трябва вземем под внимание какви видео рекордери поддържат избраните безжични камери.
Не се колебайте, а се свържете с екипа на Icansee.bg, и ние ще Ви помогнем да изберете точната IP камера за Вашите нужди!