Sale!
ICSLV-HD2400, HD-SDI Камера, Фотоматрица SONY, Full HD 1080p, ИЧ филтър, 72 IR, Варифокален обектив, Обхват 60M, 8 X Zoom, Екранно меню

ICSLV-HD2400, HD-SDI Камера, Фотоматрица SONY, Full HD 1080p, ИЧ филтър, 72 IR, Варифокален обектив, Обхват 60M, 8 X Zoom, Екранно меню

Сравни

275лв. 220лв. без ДДС

Код: ICSLV-HD2400 Категории: , ,

Описание на продукта:

Цветна HD-SDI камера


 

HD-SDI тип външна камера, идеална за безупречна яснота на изображението в реално време. Тъй като HD-SDI технологията може да предава цифров сигнал по аналогов коаксиален кабел, изображенията ще бъдат с високо HD качество през деня и нощта.

1080p-hd-full
night-vision-vs-day-135_IR_2  72 IR LEDs за ясно нощно виждане


Камерата разполага с 72 инфрачервени светодиода за подпомагане на запис през нощта. Те действат основно като полезна светлина, която осигурява видимост през нощта, като цветните изображения се превръщат в черно-бели. Всичко е направено веднага, на базата на светлочувствителен сензор и с IR филтър, когато има слаба светлина в наблюдавания на периметър.

 Фотоматрица и резолюция


Фотоматрица от SONY тип CMOS, което означава, високо качество на изображението и много добра резолюция: 1080p, 2.4MP. Най-добрата резолюция на пазара на Full HD камери.

Обективът на камерата притежава оптично увеличение до 8 пъти. Зрителния ъгъл и фокуса могат да се регулират между 2,8-12mm стойности, в зависимост от желания ъгъла на виждане и обекта, който искате да се фокусират.

Освен това, с помощта на екранното меню можете да настроите изображението в зависимост от това как искате да бъде по-близо до съвършенството. Можете също така да правите 8X Optical Zoom по време на записването на живо.

 senzor-obektiv
 ICSLVK-kamera-videonabliudenie  Корпус & дизайн


 

Корпус идеален за всеки атмосферни условия, специално проектиран да издържа на влага и прах, благодарение на IP66 защитния фактор който притежава камерата.

Практическият дизайн позволява лесно позициониране на камерата спрямо слънцето. Корпуса притежава регулируем сенник и противоотразително стъкло които да пазят обектива от слънчева светлина.

 Навсякъде, по всяко време


Този модел, както и останалите модели външни камери за видеонаблюдение ICANSEE могат да бъдат свързани към система за видео запис/ DVR , който може да предаде данни в реално време на смартфон, таблет или компютър, навсякъде по света. Моля обърнете внимание! Препоръчваме DVR съвместим с HD-SDI камери.

Само с пълен набор продукти за видеонаблюдение и статичен IP адрес от вашия интернет доставчик можете да се възползвате от пълноценното и приятно преживяване от използването на професионална и надеждна система за наблюдение.

 internet-kameri-video-nabliudenie

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „ICSLV-HD2400, HD-SDI Камера, Фотоматрица SONY, Full HD 1080p, ИЧ филтър, 72 IR, Варифокален обектив, Обхват 60M, 8 X Zoom, Екранно меню“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *