На супер цена!
Камера ICSA-HD2400, HD-SDI, Фотоматрица SONY, Full HD 1080p, IR CUT, 24IR, 3,6mm, 20M, 8 X Zoom, OSD

Камера ICSA-HD2400, HD-SDI, Фотоматрица SONY, Full HD 1080p, IR CUT, 24IR, 3,6mm, 20M, 8 X Zoom, OSD

Сравни

139лв. 109лв. без ДДС

Код: ICSA-HD2400 Категории: , ,

Описание на продукта

Видимост през деня и нощта


HD-SDI технологията предоставя видимост в изключително качество през нощта и през деня. Записите през деня са цветни, а през нощта черно-бели благодарение на инфрачервените пръстени осветяващи периметъра.

 1080p-hd-full
 night-vision-vs-day-1 Нощно виждане до 20м


Нощно виждане до 20 метра използващo 24 инфрачервени светодиодa, вградени в камерата, със сензор, който може да определи точното време в което да ги включи. Светлината, генерирана от светодиодите е невидима за човешкото око.

 senzor-obektiv Фотоматрица и ТВ линии


 

Улавяне на изображението се извършва чрез SONY тип CMOS сензор за изображения. Сензор, който предоставвя безупречно качество с резолюция от 1080p, което означава, 2.4MP. 3,6 милиметровият обектив на камерата е фиксиран. Той идва с OSD меню, което ще ви позволи да настроите изображението за резултат по-близък до реалността.

Корпус & дизайн


 

Здрав метален корпус устойчив на прах, влага и всякакви атмосферни условия. Може да бъде монтиран навсякъде, от всеки, не е трудно да го инсталирате. Регулиране на позицията в благоприятна позиция е лесно, изисква само леко плъзгане на обектива.

 icsa-splash
Навсякъде, по всяко време


 

Камерата може да бъде инсталиран в една система за запис, съвместима с HD-SDI технологията. Свързване към нормална DVR система не се препоръчва, тъй като качеството на предаване се губи и няма да е добро. С придобиването на цялата HD-SDI система ще се насладите на Full HD 1080P, навсякъде, по всяко време, независимо дали сте в Софиа, Варна или Ню Йорк.

internet-kameri-video-nabliudenie

Отзиви

Все още няма отзиви.

Оставете първи отзив за “Камера ICSA-HD2400, HD-SDI, Фотоматрица SONY, Full HD 1080p, IR CUT, 24IR, 3,6mm, 20M, 8 X Zoom, OSD”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *