На супер цена!
Варифокална Камера ICSAV-HD2400, HD-SDI, Фотоматрица SONY, Full HD 1080p, IR CUT, 36IR, 30M, 8 X Зуум, OSD

Варифокална Камера ICSAV-HD2400, HD-SDI, Фотоматрица SONY, Full HD 1080p, IR CUT, 36IR, 30M, 8 X Зуум, OSD

Сравни

169лв. 139лв. без ДДС

Код: ICSAV-HD2400 Категории: , ,

Описание на продукта

Видимост: ден и нощ


HD-SDI технологията позволява видимост с изключително качество през нощта и през деня. Записите са цветни през деня и черно-бели през нощта благодарение на инфрачервените пръстени осветяващи в тъмното.

 1080p-hd-full
 35_IR_2 Нощно Виждане


 

Нощно виждане до 30 метра, с помощта на 36 инфрачервени светодиода, интегрирани в камерата за наблюдение, със сензор, който определя точно в кой момент да запали диодите. Светлината, генерирана от светодиоди е невидим за човешкото око.

Фотоматрица и ТВ линии


 

Улавяне на изображението се извършва чрез сензор за изображения SONY тип CMOS. Сензор, който дава безупречен качество с резолюция от 1080p, което означава, 2.1MP. Обективът на камерата е 2,8-12mm, варифокален, ръчно регулируем чрез шестограм.

OSD камера ви помага да настроите параметрите на изображението за ден и нощ, а също така ви позволява да направите до 8Х оптично увеличение на картината на живо.

 senzor-obektiv
 icsa-splash Корпус & дизайн


Здрав метален корпус устойчив на прах, влага и всякакви атмосферни условия. Удобен и лесен за монтаж навсякъде, от всеки. Регулиране на позицията благодарение на добрия дизайн на корпуса, само чрез лек натиск и плъзгане на обектива.

Навсякъде, по всяко време


 

Тази камера може да бъде инсталиран в система за запис, съвместима с HD-SDI технологията. Монтаж към нормална DVR система не се препоръчва, тъй като качеството на предаване се губи и резултатът няма да е добър. С придобиването на цялата система ще се насладите на Full HD 1080P, навсякъде, по всяко време, независимо дали сте във Варна, София, Лондон или Ню Йорк.

 internet-kameri-video-nabliudenie

Отзиви

Все още няма отзиви.

Оставете първи отзив за “Варифокална Камера ICSAV-HD2400, HD-SDI, Фотоматрица SONY, Full HD 1080p, IR CUT, 36IR, 30M, 8 X Зуум, OSD”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *