Sale!
ICSXL, HD-CVI Камера, Full HD, IR CUT, 4 BIG IR, Обектив 12mm, Обхват 80M

ICSXL, HD-CVI Камера, Full HD, IR CUT, 4 BIG IR, Обектив 12mm, Обхват 80M

Сравни

159лв. 119лв. без ДДС

Описание на продукта:

 HD-камери CVI ICSXL-C1300 ICSXL-C2000


 

HD-CVI камерата е много добър вариант за хора, които искат екстра качество на страхотна цена. HD-CVI технологията позволява преноса на дигитален сигнал по стандартен коаксиален кабел. Това нововъведение ви позволява цифрово предаване на сигнал, с висока HD резолюция: 960p / 1.3MP за ICSXL-C1300 моделът и отлично качество 1080p Full HD за ICSXL-2000 моделът.

 960p-1080p-hd
 night-vision-vs-day-135_IR_2 Видимост: гледайте цветно през деня и яерно бяло през нощта


Чрез инфрачервени светодиоди камерата има способността да вижда през нощта, на ограничено разстояние от около 80 м. Тези 2 модела притежават по 4 големи инфрачервени светодиоди. Те са придружени от сензор, който автоматично може да определи, кога има достатъчно светлина за записване в дневен и нощен режим за наблюдение на периметъра.

IR филтърът е за да се осигури запис на видео с ясно изображение, независимо от яркоста и светлината присъщи за периметъра или момента от денонощието (залез, вечер, през нощта). Обикновените камери правят бавен преход между светлина през деня и през нощта, както и при всяка друга промяна на светлината, а това води до загуба на детайлност и яснота понижения в качеството на картината.

 HD / Full HD и мощен сензор


Светлочувствителния сензор на ICSXL-C1300 камерата е най-новото поколение и предлага 960p HD качество на изображенията (1.3MP). ICSXL-2000 моделът може да осигури Full HD 1080p (2.1MP) – максималното възможно качество за HD камера-CVI.

Обективът на камерата е с фиксиран фокус, което означава, че той ще бъде фиксиран с определен зрителен ъгъл от около 35 градуса.

 senzor-obektiv
 trafik-kamera-splash  Вътрешен дизайн и надеждност


Камерата разполага с дизайн, предназначен да издържа на времето, което е много полезно за външна камера. Сред качествата, които притежава и са препоръчителни, са:

– Корпус с анти-вандалски защита
– Козирка и антирефлексно стъкло
– Устойчивост на влага и прах: IP66 защитен фактор
– Може да се монтира във всяко положение на стената и тавана
– Стойка включена в цената на камерата

 Гледай на: таблет / телефон / лаптоп, където и да ис с помощта на HD-DVR CVI и статично IP


Този модел, както и останалите модели камери за видеонаблюдение на ICANSEE, може да бъде свързан към система DVR за видео запис, който може да предаде данните в реално време на смартфон, таблет или компютър, навсякъде по света. Моля обърнете внимание! Препоръчително е да закупите HD-DVR съвместими с CVI камери.

Само с пълен комплект видеонаблюдение и статичен IP адрес от вашия интернет доставчик можете да се възползвате от приятното преживяване от използването на професионална и надеждна система за видеонаблюдение.

 internet-kameri-video-nabliudenie

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „ICSXL, HD-CVI Камера, Full HD, IR CUT, 4 BIG IR, Обектив 12mm, Обхват 80M“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *