ICSS-130C HD-CVI камера

ICSS-130C HD-CVI камера

Сравни

79лв. без ДДС

Код: ICSS-130C Категории: , ,

Описание на продукта:

Цветна Камера HD-CVI


 

Външната камера тип HD-CVI, е идеалена за перфектна отчетливост на изображението в реално време. Благодарение на технологията HD-CVI, камерата може да предава цифров сигнал от аналогов кабел, така че кадрите са HD качество. През нощта с помощта на инфрачервени светодиоди, яснота не се губи, картината се преобразява в черно и бяло.

 night-vision-vs-day-1

 35_IR_2

30 Инфрачервни Светодиода


Камерата има 30 инфрачервени LED диоди за осветяване при записване през нощта. Те действат като подпомагат видимостта през тъмната част от денонощието,и трансформира цветните изображения в черно и бяло. Всичко се извършва на ефир благодарение на специален сензор и инфрачервен филтър, които се активират, когато светлината в периметъра наблюдение не достига.

Светлочувствителен сензор/ Фотоматрица


Светлочувствителния сензор осигурява качествена картина с висока резолюция – 720p, една от най-добрите резолюции за HD камери, предлагани на пазара.

Обективът на камерата е 3.6 милиметра, което означава, че ще имате фиксиран зрителен ъгъл от около 80 градуса.

 ccd-uri
 ICSS Корпус и дизайн


Корпусът е идеален за всякакви атмосферни условия, добре проектиран за да устои на влага и прах, благодарение на защитния си фактор IP66.

Практичният дизайн, включва сеник които предпазва обектива от слънчеви отблясъци.

Навсякъдe, по всяко време


Този модел, както и останалите модели външни камери марка ICANSEE, може да се свърже към система DVR / видеозаписващо устройство/, предавайки данните в реално време на смартфон, таблет или компютър, навсякъде по света. Внимание! Препоръчителен е DVR съвместим с HD-CVI камери.

Само една цялостна система за наблюдение и статичен IP адрес получен от интернет доставчика ви можете да се възползвате от пълното и приятно изживяване от употребата на професионална и надеждна система за видеонаблюдение.

 internet-kameri-video-nabliudenie

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „ICSS-130C HD-CVI камера“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

ICSSPEED 120-70 камера

Камерата разполага с хубав дизайн: компактна, бяла, с редуциран размер спрямо други такива камери, но с възможности и характеристики,...

869лв. без ДДС
Featured

Speed Dome следяща камера

Дневна и нощна видимост Въртящата се Speed Dome камера ви дава възможност да видите и през деня и през...

1,099лв. без ДДС