Sale!
ICSLV, HD-CVI Камера, Full HD, ИЧ филтър, 72 IR, Варифокален обектив, Обхват 60M

ICSLV, HD-CVI Камера, Full HD, ИЧ филтър, 72 IR, Варифокален обектив, Обхват 60M

Сравни

169лв. 129лв. без ДДС

Описание на продукта:

Цветна HD-CVI камера


Външна камера тип HD CVI идеална за безупречна яснота на изображението в реално време. CVI технологията позволява предаването на HD-цифров сигнал по аналогов кабел, предоставяйки изображения с високо качество: HD 960p / 1.4MP (за ICSLV-C1300 моделът) и Full HD 1080p (за модел ICSLV-C2000). Качеството е високо и през нощта с помощта на инфрачервени светодиоди. Яснотата не се губи в черно-бялата картина през нощта.

960p-1080p-hd
night-vision-vs-day-135_IR_2  Нощна видимост до 60 метра


Камерата разполага с 72 инфрачервени светодиоди за подпомагане на записа през нощта. Те действат като допълнителна светлина, която осигурява видимост през нощта, като цветните изображения преминават в черно и бяло. Всичко се слъчва направено веднага, посредством светлочувствителен сензор и IR филтър, които отчитат слаба светлина в наблюдавания периметър.

Фотоматрица и Резолюция: HD изображение / Full HD


Сензорът за изображения предлага най-добрата яснота за камера за видеонаблюдение в HD или Full HD резолюция, т.е., 960p HD (ICSLV-C1300) или 1080p Full HD (ICSLV-C2000).

Обективът на камерата е 2.8-12mm, което означава, че имате променлив зрителен ъгъл между 30 и 90 градуса. Той се регулира ръчно с шестограм.

 senzor-obektiv
ICSLVK-kamera-videonabliudenie  Надежден водоустойчив корпус


Корпус идеален за всички атмосферни условия, специално проектиран да издържа на влага и прах, благодарение на IP66 защитния им фактор.

Практическият дизайн позволява лесно позициониране на камерата към слънцето, тъй като предотвратява отблясъците в обектива от слънчева светлина с регулируема козирка .

Вижте на живо в Интернет само чрез цялостна система с HD-съвместим DVR CVI


 

Този модел, както и останалите модели външни камери ICANSEE могат да бъдат свързани към система DVR за видео запис, който може да предаде данните в реално време на смартфон, таблет или компютър, навсякъде по света. Моля обърнете внимание! Препоръчително да се сдобиете с HD-DVR съвместими с CVI камери.

Само с пълен комплект за видеонаблюдение и статичен IP адрес от вашия интернет доставчик можете да се възползвате от пълното и приятно преживяване от използването на професионална и надеждна система за наблюдение.

internet-kameri-video-nabliudenie

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „ICSLV, HD-CVI Камера, Full HD, ИЧ филтър, 72 IR, Варифокален обектив, Обхват 60M“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *