Sale!
HD-CVI Камера ICSM-C2000, Full HD 1080p, 2.1MP, IR филтър, 48 IR, Обектив 3,6mm, Обхват 40M

HD-CVI Камера ICSM-C2000, Full HD 1080p, 2.1MP, IR филтър, 48 IR, Обектив 3,6mm, Обхват 40M

Сравни

135лв. 99лв. без ДДС

Описание на продукта:

Цветна HD-CVI камера


Външната CVI-HD камера е идеална за безупречна яснота на изображението в реално време. CVI технология може да предава HD цифров сигнал по аналогов кабел, така че изображенията ще бъдат Full HD. През нощта инфрачервените светодиоди се включват и яснотата не се губи, дори и в черно и бяло.

 1080p-hd-full
 night-vision-vs-day-135_IR_2  48 ИЧ светодиода за нощно виждане


Камерата разполага с 48 инфрачервени светодиоди за подпомагане на записа през нощта. Те основно действат като доставят нужната светлина, която осигурява видимост през нощта, като цветни изображения преминават в черно и бяло. Промяната на режима е моментала с помощта на сензор и с IR филтър, които се включват при слаба светлина в наблюдавания периметър.

Full HD качеството и светлочувствителен сензор


Сензорът за изображения предлага качество на изображението Full HD 1080p. Най-високото за CVI камерите на пазара в момента.

Обективът на камерата е 3,6mm, което означава, че ще имате фиксиран ъгъл от около 80 градуса по периметъра.

 senzor-obektiv
 splash-icss  Устойчивост на влага и Корпус


Корпус идеален за всевъзможни атмосферни условия.Специално проектиран да издържа на влага и прах, благодарение на IP66 защитен фактор.

Практическият дизайн спомага лесното позициониране на камерата спрямо слънцето. Камерата притежава регулируем сенник и антирефлексно стъкло.

Виж на живо, от мобилни телефони, таблет или компютър с помощта на HD-CVI DVR


Този модел, както и останалите модели външни камери ICANSEE могат да бъде свързани към система DVR / за видео запис/, който може да предаде данни в реално време на смартфон, таблет или компютър, навсякъде по света. Моля обърнете внимание! Препоръчително е да купите HD-DVR съвместими с CVI камери.

Само с пълен комплект за видеонаблюдение и статично IP получено от вашия интернет доставчик може да се възползвате от цялосното изживяване което предоставя професионалната система за наблюдение.

internet-kameri-video-nabliudenie

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „HD-CVI Камера ICSM-C2000, Full HD 1080p, 2.1MP, IR филтър, 48 IR, Обектив 3,6mm, Обхват 40M“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *