Sale!
Камера ICSAV, HD-CVI, Full HD, IR филтър, 36 IR, Варифокална, 30M

Камера ICSAV, HD-CVI, Full HD, IR филтър, 36 IR, Варифокална, 30M

Сравни

99лв. 85лв. без ДДС

Описание на продукта:

Камера, вътрешна/ външна, HD-CVI


Камера идеална за всяко открито или закрито пространство, устойчивост на влага (IP66) с възможност да виждате и през нощта до 30 метра в HD 960p (ICSAV-C1300 модел) или FULL HD 1080p (за ICSAV-C2000 модел).

960p-1080p-hd

night-vision-vs-day-135_IR_2

Нощно виждане


Вътрешна камера за наблюдение, предлагащи видео заснемане през нощта и през деня. Тя лесно се вписва във всяка светла стая благодарение на белия си цвят.

36 инфрачервени светодиоди помагат за нощната видимост до 30 метра. Те светват автоматично в зависимост от светлината улавяна от фотоматрицата. IR CUT филтърът е за внезапното преминаване от цветно на черно и бяло, така че да не се губят детайли. Например при помещение със силно променлива светлина за да могат да се разграничат детайли по-добре.

Технология зад корпуса?Камерата HD-CVI изглежда отвътре както всяка аналогова камера, разликата е само в предаването. Цифровия тип предаване е все по-разпространени в днешната ера когато аналоговата техника вече не е ценена от потребителите, тъй като не може да се различат подробности.

Резолюцията, предложена от ICSAVC1300 модел е HD, 960p, което е еквивалентно на 1.3MP. И резолюция ICSAVC2000 модел е FULL HD 1080p (2.1MP) за максимална яснота от нашата ICSAV HDCVI камера.

Тези модели са с варифокален обектив, което означава, че можете да настройвате ръчно фокусирането, по-далеч или по-близо до между 90 и 30 градуса.

senzor-obektiv
icsa-splash Влагоустойчив и вандалоустоичив корпус!


Камерата е тип анти-вандал, което означава, че успешно се противопоставят на всякакъв вид атмосферни влияния, както и на механични удари.

Корпуса има гениален дизайн, който ще ви помогне по-специално, за най-доброто позициониране на стена или таван, благодарение на обектива може да бъде поставен на всяка позиция.

Визуализация по интернет само чрез HD-CVI DVR


HD-CVI камерите не могат да бъдат пуснати на обикновени аналогови видеорекордери, а само на HD-DVR-и тип CVI на. Това са единствените устройства, които могат да ви помогнат да видите камерите в Интернет, при наличие на заедноно статичен IP.

HD системите за видеонаблюдение, съдържащи CVI камери са най-ценени от нашите клиенти, защото имат много по-добра надеждност и яснотата на изображението им е безупречна.

internet-kameri-video-nabliudenie

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Камера ICSAV, HD-CVI, Full HD, IR филтър, 36 IR, Варифокална, 30M“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *