Speed Dome следяща камера

Speed Dome следяща камера

Сравни

1,099лв. без ДДС

Код: ICSSPEED150-70 Категории: , ,

Описание на продукта

Дневна и нощна видимост


Въртящата се Speed Dome камера ви дава възможност да видите и през деня и през нощта в цвят или черно-бяло качествена картина от големи разстояния.

 night-vision-vs-day-1

 big-ir-leds

Нощно Виждане


Инфрачервени светодиоди са по-големи от обичайното, покриващи значителни разстояния за наблюдение през нощта, до 150 метра. Това е идеалното разстояние за покриване на по-голяма площ. Инфрачервената светлина на тези светодиоди е невидима за човешкото око.

Светлочувствителен сензор/ Фотоматрица


Камерата ICS-Speed150-70 има светлочувствителен сензор за изображения тип CCD произверен от SONY с големина 1/3 „- усъвършенстван сензор с резолюция, подходяща за камера за аналогов наблюдение, 700 ТВ линии.

Можете да зададете настройките на изображението директно от менюто на камерата и да се постигне до 30 X оптическо увеличение на изображението. Също куполната скоростна камерата е за автоматично следене, което означава, че можете да зададете някои начини да направите обхождане на периметъра/ патрул, така че камерата нагоре и надолу или наляво и надясно да се върти от само себе си, или да преследва засечено движение. Например, ако някой минава пред обектива, камерата може да проследи лицето и може автоматично да я увеличите върху него .

 ccd-uri
 speed-dome-splash Корпус и дизайн


Камерата разполага с приятен дизайн и компактен корпус в бяло. Камерата за автоматичното проследяване идва директно с винтове и дюбели за монтаж и със захранване за нея. Не е нужно нищо друго, за да го инсталирате на стената или друго подходящо място. Кабелите на камерата са добре защитени от стойката, металния корпус е вандалоустойчив. Също така е с IP66 защитен фактор, за устойчивост на влага и вятър.

Навсякъдe, по всяко време


Като всяка аналогова камера, може лесно да бъде свързана към система за видеозапис, която ще улови данни за дългосрочен запис от камера. Но не е задължително да е свързана към дигитално записващо устройство, за да работи, можете да я свържете към телевизор или монитор и да гледате картината на живо. Ако искате да видите камерата от всяка точка на света, на вашия мобилен телефон, таблет или компютър, ще ви трябва устойство за запис тип DVR и статично IP. Те не са включени в цената на камерата, а се продава отделно, при ваше предпочитание.

 internet-kameri-video-nabliudenie

Отзиви

Все още няма отзиви.

Оставете първи отзив за “Speed Dome следяща камера”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *