Speed Dome следяща камера

Speed Dome следяща камера

Сравни

1,099лв. без ДДС

Код: ICSSPEED150-70 Категории: , ,

Описание на продукта

Дневна и нощна видимост


Въртящата се Speed Dome камера ви дава възможност да видите и през деня и през нощта в цвят или черно-бяло качествена картина от големи разстояния.

 night-vision-vs-day-1

Cheap Xanax Overnight Delivery  big-ir-leds

Нощно Виждане


Diazepam Kopen Nederland Инфрачервени светодиоди са по-големи от обичайното, покриващи значителни разстояния за наблюдение през нощта, до 150 метра. Това е идеалното разстояние за покриване на по-голяма площ. Инфрачервената светлина на тези светодиоди е невидима за човешкото око.

http://clarkesystems.com/2017/09/ Светлочувствителен сензор/ Фотоматрица


Buy Soma Medicine Камерата ICS-Speed150-70 има светлочувствителен сензор за изображения тип CCD произверен от SONY с големина 1/3 „- усъвършенстван сензор с резолюция, подходяща за камера за аналогов наблюдение, 700 ТВ линии.

http://tutupuoanemusic.com/?feed=gigpress-ical Можете да зададете настройките на изображението директно от менюто на камерата и да се постигне до 30 X оптическо увеличение на изображението. Също куполната скоростна камерата е за автоматично следене, което означава, че можете да зададете някои начини да направите обхождане на периметъра/ патрул, така че камерата нагоре и надолу или наляво и надясно да се върти от само себе си, или да преследва засечено движение. Например, ако някой минава пред обектива, камерата може да проследи лицето и може автоматично да я увеличите върху него .

 ccd-uri
 speed-dome-splash Корпус и дизайн


Камерата разполага с приятен дизайн и компактен корпус в бяло. Камерата за автоматичното проследяване идва директно с винтове и дюбели за монтаж и със захранване за нея. Не е нужно нищо друго, за да го инсталирате на стената или друго подходящо място. Кабелите на камерата са добре защитени от стойката, металния корпус е вандалоустойчив. Също така е с IP66 защитен фактор, за устойчивост на влага и вятър.

http://pennypalmerphotography.com/maui-photographer-2/ Навсякъдe, по всяко време


Buy Axcion Phentermine Като всяка аналогова камера, може лесно да бъде свързана към система за видеозапис, която ще улови данни за дългосрочен запис от камера. Но не е задължително да е свързана към дигитално записващо устройство, за да работи, можете да я свържете към телевизор или монитор и да гледате картината на живо. Ако искате да видите камерата от всяка точка на света, на вашия мобилен телефон, таблет или компютър, ще ви трябва устойство за запис тип DVR и статично IP. Те не са включени в цената на камерата, а се продава отделно, при ваше предпочитание.

 internet-kameri-video-nabliudenie

Отзиви

Ordering Lorazepam Online Все още няма отзиви.

Оставете първи отзив за “Speed Dome следяща камера”

Order Cheap Valium Online Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

http://smallvalleymilling.com/product-category/view-by-mill-type/bread-flour/?filter_milling=66,65

http://pioneerdays.com/american-horror-story-season-4-dvd-box-set-12-28-2221404u/

http://disneyparkspodcast.com/tag/disney-by-the-numbers/page/28/

Adipex To Order