ICSS външна камера за видеонаблюдение

ICSS външна камера за видеонаблюдение

Сравни

60лв. без ДДС

Описание на продукта:

 

Дневна и нощна визуализация


Камерата ICSS е стандартен модел за външно видеонаблюдение. Има режим за дневен и нощен преглед на картината и работи при всякакви климатични условия.

night-vision-vs-day-1

 35_IR_2

  Нощно виждане


30 ИЧ светодиоди дават възможност за нощна видимост до 25м приблизително. Ако нямате нужда от висока детайлност на изображението, камерата предоставя видимост на разстояние от 25-30 метра и е идеална за вас.

IR филтър функцията и вътрешната отоплителна система е надеждно решение за открита камера, тъй като може да издържи на много ниски температури и гарантира запис през нощта, без прекъсвания.

Фотоматрица


Фотоматрица, способна да прави безупречена картина произведен от SHARP. Този сензор предлага най-висока резолюция аналогова система 700 ТВ линии.

Обективът е 3,6mm което означава, че дава възможност за преглед на периметър под ъгъл 80 градуса.

 ccd-uri

ICSS

Корпус и дизайн


Надежден водоустойчив корпус, устойчив на ръжда и прах. Камерата може лесно да се монтира, с необходимите дюбели и винтове безплатни в пакета.

Прикрепения към камерата сенник може лесно да се плъзга напред или назад, в зависимост от вашите предпочитания и колко светлина поема обектива.

 Навсякаде, по всяко време


Камерите могат да бъдат свързани към системата за запис, която действа като сървър. Можете да гледате на външната си камера от всяка точка на света, без проблеми. Заедно с необходимите аксесоари, които формират една цялостна система за наблюдение можете да вземе участие в едно уникално преживяване, осигурявайки ви отсъствие от дома или офиса без притеснянение или стрес.

 internet-kameri-video-nabliudenie

 

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „ICSS външна камера за видеонаблюдение“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

ICSMINI стенопеична камера

  Фотоматрица/ Светлочувствителен сензор Стая с размерът на от 40 кв.м. лесно може да бъде покрита от 3,7mm обективът...

75лв. без ДДС

ICSRE безжична SPEED DOME камера

Визуализация през деня и през нощта Спиид Доме моделите ICSRE, представляват ИП/безжични камери и са идеални за използване на...

229лв. без ДДС