ICSP-Камера1

ICSP куполна камера за видеонаблюдение

Сравни

35лв. без ДДС

Описание на продукта

Цвят и нощно виждане
Цветната вътрешна камера е идеално решение за интериорни пространства с малък рамзер. Има способността да вижда през нощта до 15-20 метра в черно и бяло благодарение на инфрачервените си светодиоди. night-vision-vs-day-1
LED IR (инфрачервени светодиоди)
35_IR_2
Чрез 24 LED диода камерата осигурява качеството, от което се нуждаете през нощта. Тя ви дава добра видимост, на разстояние до около 15-20 метра.
Сензор за улавяне на образа / фотоматрица
Сензорът SHARP CCD допринася за много добро изображение от камерата. С помощта на тази CCD фотоматрица изображение е с изключително качество за ТВЛиниите си и с 3,6mm-вия обектив който осигурява зрителен ъгъл от 80 градуса.
CCD_SHARP_1
Корпус и дизайн
ICSP-des1
Малко пластмасово устройство с хубав дизайн. Тя може да се регулира в зависимост от желания ъгъл на виждане, нагоре-надолу или наляво-надясно. Кабелът е защитен от няколко места. Специално разработено антирефлексно стъкло предпазва лещата и IR-диодите от ярка външна светлина. Идеална за затворени пространства, където има много влага.
Дюбели и винтове
Затягащата система лесно може да се монтира хоризонтално или вертикално, в зависимост от вашите предпочитания. Дюбели и винтове са включени безплатно в пакета.
internet-kameri-video-nabliudenie

Отзиви

Все още няма отзиви.

Оставете първи отзив за “ICSP куполна камера за видеонаблюдение”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *