ICSP-Камера1

ICSP куполна камера за видеонаблюдение

Сравни

Описание на продукта

Order Xanax Цвят и нощно виждане
Цветната вътрешна камера е идеално решение за интериорни пространства с малък рамзер. Има способността да вижда през нощта до 15-20 метра в черно и бяло благодарение на инфрачервените си светодиоди. night-vision-vs-day-1
http://jeremywrichter.com/2018/02/01/aggressively-pursuing-information/ LED IR (инфрачервени светодиоди)
35_IR_2
Чрез 24 LED диода камерата осигурява качеството, от което се нуждаете през нощта. Тя ви дава добра видимост, на разстояние до около 15-20 метра.
Buy Soma Medicine Сензор за улавяне на образа / фотоматрица
Сензорът SHARP CCD допринася за много Buy Valium 10 добро изображение от камерата. С помощта на тази CCD фотоматрица изображение е с изключително качество за ТВЛиниите си и с 3,6mm-вия обектив който осигурява зрителен ъгъл от 80 градуса.
CCD_SHARP_1
Order Phentermine Usa Корпус и дизайн
ICSP-des1
Малко пластмасово устройство с хубав дизайн. Тя може да се регулира в зависимост от желания ъгъл на виждане, нагоре-надолу или наляво-надясно. Кабелът е защитен от няколко места. Специално разработено антирефлексно стъкло предпазва лещата и IR-диодите от ярка външна светлина. Идеална за затворени пространства, където има много влага.
http://disneyparkspodcast.com/tag/disney-books/page/4/ Дюбели и винтове
Затягащата система лесно може да се монтира хоризонтално или вертикално, в зависимост от вашите предпочитания. Дюбели и винтове са включени безплатно в пакета.
internet-kameri-video-nabliudenie

Оставете първи отзив за “ICSP куполна камера за видеонаблюдение”

http://smallvalleymilling.com/product-category/organic/?filter_grain=62 Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

http://clarkesystems.com/about-us/

http://iconnect2all.com/product-category/holiday-25-off-sale/feed/

http://pioneerdays.com/car-show-registration/feed/

http://disneyparkspodcast.com/page/86/