Sale!
ICSLV камери с варифокален

ICSLV камери с варифокален

Сравни

119лв. 115лв. без ДДС

Описание на продукта:

Дневна и нощна визуализация


Моделът ICSLV е невероятно полезен за всеки желаещ наблюдение на по големи разстояния с отличното качество. Камерата за наблюдение е със сертификат ЕИО и имат защитен фактор IP66. Стандартът засвидетества за продукт построен за да се справят с целите на професионалното видеонаблюдение.

night-vision-vs-day-1

 35_IR_2

  Нощно виждане


72-та инфрачервени светодиода помагат през нощта, за да виждате видеозаписите, защото без тях, записите ще бъдат изключително тъмни (където няма външен източник на светлина). Светодиодите действат като филтър за цвят, прави изображението в черно-бяло. Инфрачервен спектър на светлината е способът за това. Всеобщото запалване на LED диодите позволява видимостта да достигне до 50-60 метра разстояние, достатъчно да се отбележи какво точно се случва в наблюдавания периметър.

Фотоматрица


ICSLV камерите имат сензори за заснемане на изображения от професионално ниво, те имат способността да филтрирате данните, както генерират безупречни изображения дори и в HD резолюция – 1200 ТВ линии (720p)

Варифокалния обектив означава, че може да се регулира ръчно с прости стойности шестнадесетични стъпки между 2.8 и 12 mm.

 ccd-uri

 ICSLVK-kamera-videonabliudenie

Корпус и дизайн


Устойчив външен корпус със защитен фактор IP66, което означава, че издържа на прах, времето и много висока влажност. Може да се постави навсякъде върху стената или тавана и може да се коригира в зависимост от желания ъгъл залавянето.

Кабелите на камерата са защитени от стойка специално проектирана, за да се предотвратят повреди и дори счупвания.

Има козирка против отблясъци и противоотразително стъкло за горещите светли дни и всички дюбели и винтове, необходими за монтаж шестнадесетичен интуитивен за регулиране фокуса на обектива.

Навсякъде, по всяко време


Благодарение на напредналите технологии при камерите за наблюдение и постоянния възход на индустрията днес, имате камери съвместими със системите за запис способни да направят всичко за вас – преработване на данни и предаването им на живо по интернет. Така можете да сте в София или Лондон и ще имате достъп до видеоданните. Закупуването на цялостна система, макар по-скъпо, в дългосрочен план може да помогне за предотвратяване на обир на дома или офиса.

 internet-kameri-video-nabliudenie

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „ICSLV камери с варифокален“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Sale!

ICSM IP камера, Full HD, Фиксиран обектив 8mm, IR филтър, нощно виждане 40m, ONVIF

Дневна и нощна видимост С IP камера IP-ICSM можете да виждате през деня и нощта в пълна HD резолюция,...

189лв. 149лв. без ДДС
Sale!

ICSMV-IP2000, Full HD 2MP AMBARELLA, Варифокален обектив 2,8-12 mm, IR CUT, Нощна видимост 40m, ONVIF

Дневна и нощна видимост С IP камерата IC SMV-IP, има нощна видимост в режим Full HD с помощта на...

229лв. 189лв. без ДДС