ICSS-100A AHD камера

ICSS-100A AHD камера

Сравни

69лв. без ДДС

Описание на продукта:

Цветна Камера AHD


Външна камера тип AHD (Аналогова Висока Резолюция) е идеални за перфектна чистота на образа в реално време. Технологията AHD позволява предаването на цифров сигнал по аналогов кабел, така че кадрите са HD качество и дори през нощта с помощта на инфрачервени светодиоди, яснота не се губи.

 night-vision-vs-day-1
 35_IR_2 30 Инфрачервни Светодиода


Камерата разполага с 30 инфрачервени светодиоди за подпомагане записването през нощта. Те действат основно като лек помощник, който осигурява видимост през нощта, като трансформира цветните изображения в черно и бяло. Всичко се извършва на момента благодарение на сензор и ИЧ филтър, които се включват, когато има слаба светлина периметър наблюдение.

Светлочувствителен сензор/ Фотоматрица


Матрицата предлага качествени изображения е много добри резолюция, 720p, а именно най-добрата резолюция за HD камери, предлагани на пазара.

Обективът на камерата е 3.6 милиметра, което означава, че ще имате фиксиран зрителен ъгъл от около 80 градуса.

OSD (менюто на дисплея) на камерата ще подпомогне настройването на изображението за по-добра картина.

 ccd-uri
 ICSS Корпус и дизайн


Корпус идеален за всички атмосферни условия, специално проектирана да устои на влага и прах, благодарение на IP66 защитен фактор.

Практичният дизайн, позволява лесно да се позиционира камерата спрямо слънцето, регулируема козирка пази обектива, като не допуска отблясъци от слънчева светлина в него.

Навсякъда, по всяко време


Този модел, както и останалите модели външни камери марка ICANSEE, може да се свърже към система DVR / видеозаписващо устройство/, предавайки данните в реално време на смартфон, таблет или компютър, навсякъде по света. Внимание! Препоръчителен е DVR съвместим с AHD камери.

Само чрез една цялостна система за видеонаблюдение и статичен IP адрес получен от вашия интернет доставчик можете да се възползвате от пълното и приятно преживяване от използването на професионална и надеждна система за наблюдение.

 internet-kameri-video-nabliudenie

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „ICSS-100A AHD камера“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Sale!

ICSLVT 600 TVL SHARP CCD варифокална камера

Дневна и нощна видимост Външна камера за наблюдение, идеалена за дълги разстояния, гама ICSLVT марка ICANSEE.  72ИЧ Светодиода 72-та...

109лв. 99лв. без ДДС
Sale!

ICSMV камера за видеонаблюдение

  Визуализация през деня и ноща Камерата за наблюдение модел ICSMV има 42 LED IR диода за по-добра видимост...

99лв. 95лв. без ДДС