ICSS-100A AHD камера

ICSS-100A AHD камера

Сравни

69лв. без ДДС

Описание на продукта

Buy Zolpidem Tartrate Цветна Камера AHD


http://wdwparkhoppers.com/tag/disney-gift-cards/ Buy Qualitest Phentermine Външна камера тип AHD (Аналогова Висока Резолюция) е идеални за перфектна чистота на образа в реално време. Технологията AHD позволява предаването на цифров сигнал по аналогов кабел, така че кадрите са HD качество и дори през нощта с помощта на инфрачервени светодиоди, яснота не се губи.

 night-vision-vs-day-1
 35_IR_2 30 Инфрачервни Светодиода


http://clarkesystems.com/wp-login.php?action=lostpassword http://tutupuoanemusic.com/release/sail-away/ Камерата разполага с 30 инфрачервени светодиоди за подпомагане записването през нощта. Те действат основно като лек помощник, който осигурява видимост през нощта, като трансформира цветните изображения в черно и бяло. Всичко се извършва на момента благодарение на сензор и ИЧ филтър, които се включват, когато има слаба светлина периметър наблюдение.

Cheap Xanax Overnight Светлочувствителен сензор/ Фотоматрица


Матрицата предлага качествени изображения е много добри резолюция, 720p, а именно Buy Valium 5Mg Australia най-добрата резолюция за HD камери, предлагани на пазара.

Обективът на камерата е 3.6 милиметра, което означава, че ще имате фиксиран зрителен ъгъл от около 80 градуса.

OSD (менюто на дисплея) на камерата ще подпомогне настройването на изображението за по-добра картина.

 ccd-uri
 ICSS Buy Xanax Xr 3Mg Корпус и дизайн


Корпус идеален за всички атмосферни условия, специално проектирана да устои на влага и прах, благодарение на IP66 защитен фактор.

http://pennypalmerphotography.com/affordable-maui-photographers/maui-family-photos/ Практичният дизайн, позволява лесно да се позиционира камерата спрямо слънцето, регулируема козирка пази обектива, като не допуска отблясъци от слънчева светлина в него.

http://iconnect2all.com/products/giant-sacred-geometry-forms/ Навсякъда, по всяко време


http://nwtke.com/event/2014/04/26/table/all/all/30 Този модел, както и останалите модели външни камери марка ICANSEE, може да се свърже към система DVR / видеозаписващо устройство/, предавайки данните в реално време на смартфон, таблет или компютър, навсякъде по света. Внимание! Препоръчителен е DVR съвместим с AHD камери.

Само чрез една цялостна система за Buy Axcion Phentermine видеонаблюдение и статичен IP адрес получен от вашия интернет доставчик можете да се възползвате от пълното и приятно преживяване от използването на професионална и надеждна система за наблюдение.

 internet-kameri-video-nabliudenie

Отзиви

Buy Xanax Cash On Delivery Все още няма отзиви.

Оставете първи отзив за “ICSS-100A AHD камера”

http://wdwparkhoppers.com/mickeymystery17/ Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Buy Ambien In The Us

http://tutupuoanemusic.com/discography/

На супер цена!

ICSMV камера за видеонаблюдение

  Визуализация през деня и ноща Камерата за наблюдение модел ICSMV има 42 LED IR диода за по-добра видимост...

99лв. 95лв. без ДДС
На супер цена!

ICSLVT 600 TVL SHARP CCD варифокална камера

Дневна и нощна видимост Външна камера за наблюдение, идеалена за дълги разстояния, гама ICSLVT марка ICANSEE.  72ИЧ Светодиода 72-та...

109лв. 99лв. без ДДС