На супер цена!
Камера ICSLV, AHD, IR CUT, 72 IR, Варифокална 2,8-12мм, 60M, OSD

Камера ICSLV, AHD, IR CUT, 72 IR, Варифокална 2,8-12мм, 60M, OSD

Сравни

Buy Diazepam Teva 139лв. 109лв. без ДДС

Описание на продукта

AHD ICSLV Камера


http://pioneerdays.com/taylormade-r11s-driver-sale-best-price-it-is-something-like-a-combination-of-wot-and-siteadvisor6d/ AHD камерата е чудесна възможност за тези, които искат екстра качество на идеална цена. Технологията позволява през коаксиален кабел да бъде пренесен цифров сигнал, който позволява HD възпроизвеждане на изображения с много висока резолюция: 720p / 1 MP (за ICSLV-A1000 модела) или 960p / 1.4MP (за ICSLV-A1400 модела).

 hd-720-960
 night-vision-vs-day-135_IR_2 http://pennypalmerphotography.com/feed/?attachment_id=1301 Вижте цвета през деня и черно и бяло в нощта


http://disneyparkspodcast.com/carousel-of-products/feed/  

http://brinkersjewelers.com/post-5/ Чрез инфрачервени светодиоди камерата има способността да се предоставя висока видимост през нощта, на ограничено разстояние, от около 40 метра, чрез 72 ИЧ светодиода. Диодите са придружени от сензор, който автоматично определя кога има достатъчно светлина за записване в дневен и нощен режим на наблюдение на периметъра.

IR филтърът е приспособен да осигури запис на видео с ясно изображение, независимо от частта от денонощието (залез, вечер, през нощта). Обикновените камери правят бавен преход между светлина през деня и през нощта, а това води до загуба на детайлност и понижена яснота.

Buy Valium Pills Online Отлична разделителна способност и производителност на фотоматрицата


 

Buy Phentermine Uk Сензорите са най-ново поколение и предлагат най-високо качество на изображението 720p HD (ICSLV-A1000 модел) или 960p HD (ICSLV-A1400 модел) – най-добрите решения за AHD камера.

Buy Valium Bangkok Обективът на камерата е варифокален, което означава, че фокусът на камерата може да се регулира по-близо или по-далеч в зависимост от това, върху какво искате да упражнява надзор. Обективът е 2,8-12mm, т.е. променлив ъгъл между 30 и 90 градуса.

Екранното меню (OSD menu) е представено чрез джойстик, прикрепен към камерата, чрез който можете да настроите параметрите на изображението, като контраст, наситеност, яркост и т.н. Екранното меню може да се използва за превключване от цифров режим в аналогов режим.

 senzor-obektiv
ICSLVK-kamera-videonabliudenie Buy Valium Manila Вътрешен дизайн и надеждност


 

Камерата разполага с дизайн, предназначен да издържат на атмосферните условия. Сред качествата, които притежава, са:

– Тяло с анти-вандалски защита на кабелите
– Сенник и антирефлексно стъкло
– Устойчивост на влага и прах IP66 защитен фактор
– Може да се монтира във всяко положение на стената и тавана

http://smallvalleymilling.com/product-category/organic/?filter_grain=rye Гледай в интернет с помощта на аналогов DVR или AHD DVR


Buy Diazepam Teva  

http://tutupuoanemusic.com/uncategorized/live-at-de-roma-available-on-itunes/function.include Тези модели, както и останалите модели камери ICANSEE, се свързват с DVR / аналогова система за запис на видео/ или AHD DVR. Системата може да предаде данни в реално време на смартфон, таблет или компютър, навсякъде по света.

Само с пълен комплект видеонаблюдение и статично IP от вашия интернет доставчик, можете да се възползвате от пълното и приятно преживяване на използване на професионална и надеждна система за наблюдение.

internet-kameri-video-nabliudenie

Отзиви

Buy Cheap Alprazolam Online Все още няма отзиви.

Оставете първи отзив за “Камера ICSLV, AHD, IR CUT, 72 IR, Варифокална 2,8-12мм, 60M, OSD”

http://pennypalmerphotography.com/maui-wedding-photographer-reviews/maui-gay-wedding-2/feed/ Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *