На супер цена!
NVR Wireless ICS-WIFI-MINI, 4 канала видео, вграден микрофон, тъч-скриин 7", видео плейбек 720p HD, ONVIF

NVR Wireless ICS-WIFI-MINI, 4 канала видео, вграден микрофон, тъч-скриин 7″, видео плейбек 720p HD, ONVIF

Сравни
Код: ICSNVS-WIFI Категории: , , ,

Описание на продукта

Buy 5Mg Xanax Online http://smallvalleymilling.com/shop/?filter_grain=62 http://pioneerdays.com/write-an-essay-on-population-explosion/ MINI ICS WIFI Wireless Mini DVR 4 канален видео 720p Wireless IP камери ONVIF, тъч-скриин 7 “
Модел ICS-WIFI-MINI 4-канален видео, HD 720p за създаване на система за максимум 4 IP камери ONVIF-безжични. Клиповете на канал ще бъдат 25fps и ще се възползват от H.264 за по-голямо качество и ефективност в дългосрочен план. Това е най-доброто устройство за гледане на IP камери, защото той предлага възможността да видите в Интернет чрез собствена фиксиран IP, няма нужда от нищо друго, освен да го свързвате директно от вашия Интернет браузър.
Включено в кутия: CD, захранване
* Твърд диск не е включена в цената на продукта,
** Съвместим ONVIF

960h-vs-720p-vs-1080p-1 Записвайте 720p / 25 кадъра в секунда по всеки канал


Buy Zolpidem Tartrate Uk NVR-ът впечатлява с високото качество на изображението което предлага. Този NVR е HD, което означава, че можете да получите високо качество на записи (1280 X 720 пиксела).

Order Diazepam Overnight Delivery Ефективно разделяне на екрана за гледане


http://brinkersjewelers.com/feed/ Тази стая DVR може да видите на цял екран, две камери едновременно или стаи едновременно, без проблеми. Може да предостави множество възможности за гледане, така че да има поглед или детайлно изображение.

 nvs-2
nvs-descriere Buy Xanax Wholesale Soft-новото поколение Android 4.2.2


http://clarkesystems.com/interior-communication/slatz-sign-system/custom-options.asp Интуитивно меню, използващо последното поколение на Android, версия 4.2.2. Операционната система е предварително инсталирана в NVR WIFI системата, така че можете да се насладите директно на устройството

http://jimolivermusic.com/format/mp3-format-2/page/4 Запис при засичане на движение


http://smallvalleymilling.com/product-category/view-by-mill-type/?filter_grain=61 Записът при движение е функция идеална за всяко записващо устройство, тъй като тя позволява да се използва мястото за запис само когато има движение. Можете също така да настроите чувствителността, така че NVR-ът да не засича и записва домашните ви любимци.

detekciq-na-dvijenie-300
nvs-3 Buy Valium 10 Включете и ползвате система


Buy Xanax Cash On Delivery В качеството си на WIFI DVR, на устройството не са нужни кабели за свързване с камерите. Само трябва захранване за NVR таблета и връзка с рутер / WiFi готов/, и можете да видите камерите си без никакво усилие!

Системата може да бъде гледана през интернет браузър навсякъде по света


http://nwtke.com/event/2012/08/10/month/ Можете да гледате всичко пряко във вашия уеб браузър където и да сте. Вие се нуждаете само от статично NVR IP и браузър Internet Explorer (всички версии), които имат инсталирана приставка Active-X. IP адресът, може да бъде достигната от всяко смартфон устройство, компютър, лаптоп или таблет.

Copy_of_internet-explorer-300
stereo-speaker-nvs Интегрирани стерео високоговорители


http://pennypalmerphotography.com/maui-wedding-photographer-reviews/kaanapali-beach-wedding/ Ако сте закупили камера с вграден микрофон, можете да слушате директно от интегрираните стерео високоговорители на NVR-ът. Можете да използвате и жак 3,5 мм за свързване на слушалки.

http://tutupuoanemusic.com/release/ilanga/ 7-инчов сензорен екран


http://disneyparkspodcast.com/comments/feed/ Можете да получите достъп до всяка част от менюто на NVR-ът директно от екрана си, защото той притежава 7 инчов тъч-скриин екран. Устройството прилича на мини таблет.

touch-7-nvs
 H264-RO-300   Най-добрата компресия за DVR/NVR


Отлична компресия за максимално качествени записи. Качеството на видеото е много по-добро благодарение на H.264 компресия, което помага и за спестяване на място на твърдия диск.

http://pioneerdays.com/ralph-lauren-us-polo-cheap-we-reported-revenues-of-over-8e/ Портове


Buy Xanax Uk Next Day Delivery ICS WIFI MINI модел има 4 порта:

http://brinkersjewelers.com/services/appraisal/embed/ 1 X USB
1 х Micro USB
1 X 3.5 мм жак
1 X Слот за карта (макс. 32 GB)

 nvs-descriere-2
43455-4C-300 http://wdwparkhoppers.com/tag/comedy/ Съвместимост с мобилни платформи


http://clarkesystems.com/feed/ NVR платформи се поддържат от Android, Windows Mobile, Blackberry, iPhone, Symbian и т.н.

Buy Adipex.Org Reviews След като се инсталира NVR-ът ще бъдете изправени пред въпроса: Как да виждам камерите от мобилния? Записи на живо могат да бъдат наблюдавани директно от безплатни приложения за NVR-и, които могат да бъдат открити на всеки онлайн магазин за апликации. Достъпът е същото, с потребителско име и парола.

Визуализация по 3G интернет


 

Ако не разполагате с безжичен интернет, за да се свържете с NVR-ът, свързването директно от мобилния ви телефон не е проблем. Връзката по 3G мобилния интернет е също толкова добра. Mожете да избирате между високо и по-ниско качестено предаване в зависимост от желание.

3g-videonabliudeni-gsm-300
multitasknvr Изпълняване на едновременни действия


http://jeremywrichter.com/2017/06/14/alabama-anti-miscegenation-statute/ NVR е в състояние да изпълнява едновременно няколко команди без проблеми. Ако се гледате камерите на вашия компютър, друг човек може да ги гледа, на смартфон или таблет. Можете да записвате или преглеждате някои запис и същевременно можете да съхранявате на USB стик, данните които ви интересува.

 

http://jimolivermusic.com/wp-login.php Безопасност и сигурност, винаги, навсякаде


Generic Ambien Online  

NVR е един от най-добрите изобретения на пазара. Тои ви дава пълния пакет защита на дома и бизнеса непрекъснато за да се уверите, че всичко е наред, където и да сте.

videonabliudenie-na-vakanciq