На супер цена!
NVR ICS-WHITE BOX MINI, 4 канала видео, Full HD 1080p, ONVIF

NVR ICS-WHITE BOX MINI, 4 канала видео, Full HD 1080p, ONVIF

Сравни

199лв. 139лв. без ДДС

Код: ICS-WHITE BOX MINI 4 Категории: , , ,

Описание на продукта

NVR ICS-White Box мини 4 канала видео

Модел ICS-White Box 4 канален видео предоставя най-високото качество на запис, Full HD 1080p за създаване на система от максимум 4 IP камери / IP Wireless. Записът на канал е 25 кадъра в секунда в компресия H.264, за по-голямо качество и ефективност. Това е най-доброто устройство за гледане на камерите, защото предлага възможност за преглед в Интернет чрез собствено статично IP, няма нужда от нищо друго за свързване към него.

* Hard Disk не е включен в цената
** Съвместим ONVIF

 

 

1080p-fullhd Резолюция Full HD 1080p /25 кадъра в сек


NVR-ът предоставя високо качество на изображението за преглед и запис. Този NVR посволява Full HD, което означава, че ще имате записи с максимална яснота (1920×1080 пиксела). Може да се направи 3 пъти по голямо разграничение в подробности и детайлив сравнение с устройство, което предлага само 720X420 пиксела резолюция.

Разделяне на екрана


Този NVR ви позволява да видите една камера на цял екран, две камери едновременно или всички камери едновременно, без проблеми. Може да предостави множество възможности за гледане, така че да има детайлн поглед на изображенията.

SOFT-DD
monitor-laptop-mobil-300 Визуализация на смартфон, таблет, лаптоп и PC


Със статичното IP което моделът предоставя, можете да получите достъп до камерите от всяко място и по всякакво устройство, без никакви проблеми. По този начин можете да получите достъп до NVR-ът от мобилен телефон, компютър или дори таблет. Визуализацията на камери на всички тези устройства се постига чрез инсталирането на безплатна NVR апликация.

Запис при детекция на движение


NVR-ът може да записва при засичане на движение, за да спестите време и електроенергия. Лесно е да се настрои от лесен за употреба меню на NVR-ът.

Можете да настроите чувствителността на движение на софтуера за да няма неприятни изненади или фалшива тревога.
detekciq-na-dvijenie-300
BOX-PC_TV-NVR Възпроизвеждане на монитор и телевизор по едно и също време


 

Тъй като има HDMI и VGA изходи, можете да свържете компютърен монитор и телевизор с HDMI вход. Тези портове ще осигуряват картина на живо и достъп до менюто на NVR-ът.

 

Препоръчителен браузър за гледане


 

Можете да използвате всяка версия на Internet Explorer, за да наблюдава на живо от камерите. Важно е да има плъгин инсталиран Active X за да работи NVR софтуерът. Свързването на NVR към IP адрес става като пишете директно в браузъра, както при въвеждане на нормален интернет адрес.

Copy_of_internet-explorer-300
suvmestim-s-windows2-300 Съвместим с Windows


 

Мрежовия видеорекордер е съвместим с всички версии на Windows. Не е препоръчително да се инсталира на други платформи, за да не се затруднява визъализацията от камерите.

Безплатен софтуер за визуализация


CMS софтуер на NVR-ът идва с него и той е безплатен. Можете да правите настройки през него, от гледането камерите до тяхното управление. Също така, ако имате камера с PTZ функция, можете да маневрирате камерата директно със софтуера. Камерите се движат с мишката нагоре, надолу или наляво, надясно.

bezplaten-software-videonabliudenie
dvr-icansee-videonavliudenie-mobilen-300 Аларма от NVR директно към E-mail


Тъй като това е последно поколение NVR може да предложи нужните сигурност и спокойствие, плюс увереността, че сте избрали един качествен продукт, който предпазва вашия дом или бизнес по най-ефективния и ефикасен начин. Пряко по електронната поща сигнал се праща само когато НРВ е настроен на засичане на движение. Ако устройството е засекло движение, то ще изпрати снимки от камерите за видеонаблюдение по имейл съобщения.

Back-up de date


NVR ICSWhite Box е модел, който има 2 порта за бързо съхранение и извличане на данни (USB 2.0), и предлага възможността да направите резервно копие на всеки FTP сървър. Това е много полезно, ако някой саботира устройството, за да се избегне загубата на данни от камерите и да се хване извършителя.

 

H264-RO-300 Най-добрата компресия за DVR/NVR


 

Отлична компресия за максимално качествени записи. Качеството на видеото е много по-добро благодарение на H.264 компресия, което помага и за спестяване на място на твърдия диск.

Потребителски достъп


В случай, че сте на почивка и не искате да седите ден след ден гледайки мобилния телефон, за да видите какво се случва у дома, най-доброто решение е да се позволи достъп на други потребители, на които имате доверие. Те могат да имат различни разрешения за работа със системата в зависимост от вашите предпочитания и може да има различни акаунти и пароли за всеки.

acces-useri88-300
43455-4C-300 Съвместимост с мобилни платформи


NVR платформи се поддържат от Android, Windows Mobile, Blackberry, iPhone, Symbian и т.н.

След като се инсталира NVR-ът ще бъдете изправени пред въпроса: Как да виждам камерите от мобилния? Записи на живо могат да бъдат наблюдавани директно от безплатни приложения за NVR-и, които могат да бъдат открити на всеки онлайн магазин за апликации. Достъпът е същото, с потребителско име и парола.

Визуализация по 3G интернет


 

Ако не разполагате с безжичен интернет, за да се свържете с NVR-ът, свързването директно от мобилния ви телефон не е проблем. Връзката по 3G мобилния интернет е също толкова добра. Mожете да избирате между високо и по-ниско качестено предаване в зависимост от желание.

3g-videonabliudeni-gsm-300
multitasknvr Изпълняване на едновременни действия


NVR е в състояние да изпълнява едновременно няколко команди без проблеми. Ако се гледате камерите на вашия компютър, друг човек може да ги гледа, на смартфон или таблет. Можете да записвате или преглеждате някои запис и същевременно можете да съхранявате на USB стик, данните които ви интересува.

 

Безопасност и сигурност, винаги, навсякаде


 

NVR е един от най-добрите изобретения на пазара. Тои ви дава пълния пакет защита на дома и бизнеса непрекъснато за да се уверите, че всичко е наред, където и да сте.

videonabliudenie-na-vakanciq