AHD DVR 720p, 4 канален видеорекордер ICS-AIR

AHD DVR 720p, 4 канален видеорекордер ICS-AIR

Сравни

119лв. без ДДС

Код: ICS-black box air Категории: , , ,

Описание на продукта:

ICS-BLACK AIR AHD-DVR 4 канала видео, 2 аудио канала

AHD цифров видеорекордер модел ICS-BLACK BOX AIR CLARITY с отлична резолюция, 25fps запис на 720p HD в / секунда за всеки канал/, т.е. максималната разделителна способност на запис от камера ще бъде: 1280×720 пиксела (PAL). Този DVR е съвместим с AHD гамата камери ICANSEE както и с всички аналогови камери. Заедно със закупеният DVR получавате безплатно: софтуер, адаптер за захранване и мишка.

* Твърд Диск не е включен в цената на продукта,

 

 hd-720p720pDigital Безупречно качество с HD резолюция


ICS-BLACK BOX AIR CLARITY осигуряват идеална за запис резолюция 720p – 1280×720 пиксела. Тази резолюция позволява записване, на картина от AHD камери, които позволяват цифров пренос на сигнал по аналогов кабел.

Разделяне на екрана по най-лесен начин


DVR има способността да разделя екрана на няколко части за едновремен надзор на няколко периметъра. Разделянето се извършва в 2 или 4 канала в зависимост от това колко камери имате инсталирани на вашата система.

SOFT-DD
monitor-laptop-mobil-300 Преглед на всяко устройство, навсякъде по света чрез Интернет


Сърфиране в интернет е много прости с камери, като ще се нуждаете само от статично IP за да постигнете това, всичко друго, системата за видеозапис ще направи всичко за вас. Данните ще се предават навсякъде и по всяко време, ако системата работи, интернет таблет, телефон, лаптоп или PC (видео и аудио).

Запис с детекция на движение


Записът с функция за откриване на движение е изключително полезен за всяко видеозаписващо устройство, тъй като ще ви помогне да спестите време и пространство на твърдия диск.

Едно допълнение, което го прави по-добър от други DVRs е, че опцията ви позволява да записвате 5 секунди преди и 5 минути след откриване откриване.

detekciq-na-dvijenie-300
BOX-PC_TV-300 Визуализация на монитор и телевизор едновременно


Този DVR има 2 изхода: VGA и TV и двета са много важни, защото чрез тях можете да видите излъчване на живо, заснемано с камерите. По този начин можете да видите на живо на нормална телевизия на компютър, монитор, дори едновременно. Системата не зависи непременно от монитор или телевизор да работи, ако имате компютър, можете да се свържете твърдия диск, който искате за DVR директно в компютъра, за да се намери конкретно събитие.

Системата може да се гледа директно от вашия уеб браузър


Видеорекордера е съвместим с браузъри съвместими с Internet Explorer. След като се свържете с IE браузър, следвайте стъпките за инсталиране от компактдиска на продукта, който е във вашият пакет. Приложението ще се инсталира и със статично IP, което ще получите, ще ви помогне да получите достъп до камерите, когато пожелаете, независимо дали сте на работа или у дома.

Copy_of_internet-explorer-300
suvmestim-s-windows2-300 Съвместимост с Windows операционни системи


Тази система е съвместима с всяка операционна система Windows, се инсталира лесно, и е още по-лесно да се придвижвате из менютата на различни езици.

Безплатен софтуер за визуализация по интернет


Безплатен софтуер и най-новите технологии, за да ви помогне да управлявате вашите камери, както искате. Менюто е на различни езици, и ви осигурява достъп до много приложения с които ще работи системата.

bezplaten-software-videonabliudenie
dvr-icansee-videonavliudenie-mobilen-300 Аларма от DVR-ът директно по E-mail


Сигнал по електронна поща ще осигури допълнителна безопасност при пътуване, че ако нещо неочаквано се случи, той е в състояние да ви предупреди, за да го оправите, когато това се случи, така че да спести време за действие.

Архивиране на данните за тяхната защита


Съхраняването на данните е чрез HDD, той трябва да се купи отделно, защото не идва със системата. ICS BOX AIR CLARITY 4 канала може да поддържа до 4 TB HDD. Ако искате да запазите данните отделно на USB, това е възможно чрез USB 2.0 слот, към който можете да свържете и мишка за по-добра системна навигация. Също така можете да предоставят данни в FTP сървър чрез интернет.

Stocare-FTP-300
H264-RO-300 Възможно най-добрата компресия за DVR


H.264 компресия осигурява най-високо качество на картината на разположение на пазара за система е полезна за спестяване на пространство на диска, като предоставя допълнителна скорост и качество на вашата система за наблюдение. Сред по-възрастното поколение, компресия и по-лошото качество са: MPEG-4 и MPEG-2 разлики са видими в картината.

Отдалечен достъп до множество потребители


Отдалеченият достъп до DVR-ът не е непременно от един и същи потребител, а може да се направи от няколко души по едно и също време с различни права на ползване.

acces-useri88-300
43455-4C-300 Съвместимост с всички съществуващи смарт телефони на пазара


DVR-ът е съвместим със смартфон платформи като Android, Windows Mobile, iPhone, Symbian, Blackberry, и т.н. Тази връзка се осъществява чрез инсталирането на софтуер от CD в опаковката на видеорекордера. За връзката са нужни потребителско име и парола.

 

Възможност за преглед на видеото през 3G интернет връзка


Ако имате слаба или лоша интернет връзка на телефона си, 3G например, можете да избирате между гледане на мейнстрийм или събстрийм (1-во и 2-ро качество на излъчване с цел плавно видео). Много подходяща опция за мобилни телефони, тъй като качество на интернет връзка може да не позволява оптимално качество на картината с 25 кадъра в секунда.

3g-videonabliudeni-gsm-300
zapis-pregled-videonabliudenie-300 Капацитет за едновременно извършване на няколко операции


Тъй като имате пред себе си мощен DVR, ще имате достъп до няколко операции едновременно: архивиране на данни, гледане на живо видео от телефон и компютъра, преглеждане на записи, и тн.

Други функции:

Видеорекордерът може да бъде заключен, за да се предотврати достъпът от други потребители, които искат да влизат в програмата.

Сигурна, надеждна и тиха 24 х 7


Уверяваме ви, че след инсталирането на този цифров видеорекордер, марка ICANSEE ще получите чисто спокойствие, от което имате нужда, по всяко време, от всяка точка на света.

videonabliudenie-na-vakanciq

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „AHD DVR 720p, 4 канален видеорекордер ICS-AIR“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *