also pick up examples of the perfect app promotion sites fyber be on the lookout ones mobile advertising reviews and furthermore educate yourself what are utmost app promotion sites

Стойността на транспорта е за сметка на купувача, освен ако не е посочено друго от icansee.bg.

Поръчка за доставка онлайн е по куриер, във всяка област на страната. Всеки продукт има различни разходи за доставка, в зависимост от местоположението.

Онлайн поръчки се заплащат при доставка, чрез наложен платеж или онлайн с кредитна карта. Приема се всяка Visa или MasterCard или чуждестранна валута. Доставяме само в България.

Поръчки платени онлайн с кредитна карта се валидират след потвърждаване от склад. Не ги приемайте за потвърдени автоматично. Вие също така ще получите имейл за потвърждение, от icansee.bg.

Парите се прехвърлят само след потвърждение на продукта и неговото плащане. Доставка на поръчки е около 7 календарни дни. След като се потвърди наличност, ще получите имейл за датата на доставка и нейните детайли, като например допълнителни такси за транспорт.

Пакетът не се отваря преди подписване и заплащане.

Icansee.bg не носи отговорност за състоянието на стоките, след като са били предадени на куриера. Внимание: ако куриерът не намери приемник и не успее да достави пакета, пратката ще се върне на подателя. За да поръча своята пратка получателя се съгласява да плати за двете посоки.

Ние приемаме онлайн поръчки по всяко време. Те се схраняват онлайн и се изпълняват в работните дни,от понеделник до петък между 0900 – 1800 часа. Не се приемат поръчки в събота и неделя и в каквито и да е официални празници. Ако имате въпроси, можете да изпратите имейл на office@icansee.bg